|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
To ti je tak kad sereš...
U pola pisanja neki dan o HGspotu i ostalima sam se sjetio one stare da je bolje ne hvalit dok ti dela... I pizda mu materina kvarna ![]() AAAAAAAaaaaaaaaaa...... Izvadio,očistio,podmazao-ma kakvi...čak sam ponovo instalirao onaj V-tuner...malo se ne vrti...pa 2000,pa 3000...pa ništa... ![]() Eto ti ga na... A na servisu imaju novi možeš si mislit... Nijedan kaj imam doma u buksi ne paše... Jedino mi nekak jedan ORB izgleda onak...a i on bude ko" bog imao drugačiji raspored rupa ![]() Urghhh... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Moram priznati da ventilatori na ATi karticama (nije uopce bitan proizvodjac) rikavaju ko ludi... Tak da me ovo ne cudi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
meni je nakon mjesec-dva napustio dusu..i to prije nego li mi je komp poceo raditi 24/7...tak da nije bas zato ali mi nije jasno..kaj svi kupuju od jednoga te ventove? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
|
Ah...ovaj je trajao godinu i mjesec dana... Evercool...hmm...ista firma kao na onim malim chipset no-name hladnjacima... I tako...Crystal ORB je platio glavom,razvalio sam njega i stavio na grafu. Za sada dela,ali je dosta viši,starom su lopatice bile tik uz metal dole. I dosta je jači,hmmm...stari je bio 12v,0.1A,1.2W ORB je 12v,0.16A,/max/1.92W... Ukopčan mi je na kartici,valjda se nebu nekaj skurilo. Imam na grafi za štelanje brzine venta energy,normal i turbo-na energy se vrti kao i stari na turbo-tak ga i budem ostavil,jedino me sad rajca budući da se ovj vrti na 5500 da ga malo clocknem...ono sam da vidim kak ide...ha-ha... Na svu sreću-kod mene to nije rješeno kao na ostalim ATI-cama,nego imam cijeli hladnjak preko GPU-a i memorije i jedan iza na memoriji,tako da ipak imaš više mogućnosti i nije ništa zakeljeno za GPU... Ma glavno da dela... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
meni se čini da je glavni problem sa gigabyteom. Kolko sam vidio hrpa ljudi se vani na forumima žali da su im riknuli ventovi na giga radeon karticama, a bilo je i ovde slučaj ne znam ko je ali čini mi se 9500 64 mb isto od gigabyte i ode vent. Kaj se mene tiče ja već određeno vreme izbjegavam gigabyte u širokom luku a možda sam u krivu ali malo je previše ljudi riknul vent na giga karticama da bi bilo slučajno. A kolko znam saphirre i bba nemaju tih problema bar ne u velikom broju. Da nisu zeznuli neku seriju ??? Ili je problem u ventovima?? Kak je opće situacija s tim jer to potpada pod garanciju??? Trebali bi takvu karticu zamjenit |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Koliko sam ja skužio kada je meni na 8500 BBA otišao vent, to ne spada pod garanciju. Ventovi spadaju u kategoriju potrošnog materijala.
![]() |
#8 |
Super Moderators
|
Velim ja tipu u servisu da kaj sad-kartica je još godinu dana pod garancijom...a on meni lijepo veli ovak: Paaa...ništ...donesite vi nju lijepo nama u servis,nemamo takvu zamjenu za vent al" budemo nekaj pripasali... Bolje mi je ni ne mislit kak bi to njihovo pripasivanje izgledalo...bolje da sam si to sam napravio i mirna Bosna... Ako nađem nekaj odgovarajuće/malo nižeg profila/ stavit ću ga,ako ne i ORB za sad fino dela-jedino kaj je bučniji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
NE spada u reklamaciju ali vjerojatno bi ga zamijenili ( kod nas malo vjerojatno jer samo par firmi ima 40mm ventove) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12 |
Super Moderators
|
Kaj je i na novim GA Nevercool vent ![]() Ma treba stavit onog pasivnog Zalmana i mirna Bosna...ima ga vani već po 25e... A da-dosta se škvadre žali na to,frendu je na Abit NF2 vent počeo za tri tjedna roštat,o GA nećemo ni pričat... Ajd...meni je bar izdržao preko godinu dana. Ako ništa drugo-sad bar imam dobar argument kad mi žena opet počne prigovarati za moju "buksu punu krame" ispod stola ![]() A baš se tog ORB-a neki dan sjetila,da sam ga samo dovukao i hitio pod stol...ha...baš je dobro poslužio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Ja sam s Gigabytove matične skinuo Vent s NB-a jer to čudo zuji više od svega ostalog. -- Trenutacno pegla: Jimi Hendrix - Red House Vegetarian: Native American definiton for "lousy hunter". |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Zond. 08.08.2003. u 14:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jul 2002
|
Meni je na mojoj MS Radeon 8500LE 64MB vent počeo jako zajebavat, sada se tako sporo vrti da mislim da će uskoro riknut( oćišćen je od prašine detaljno). E sad jedno pitanje: sa čime da ja skinem hebeni cooler sa GPU-a pošto je jako,jako,jako dobro zaljepljen na njega. Čuo sam jedan način, ali mi baš i ne uljeva pojerenje, radi se o tome da se grafičku stavi u frizer dok se ful ne ohladi, zatim se je izvadi i samo jednim jako brzim potezom skalpela se skine cooler sa GPU-a. Jedan serviser je to više puta radio i sve je ok, ali ja baš i nebi. Znam da se npr. cooler sa NB-a može skinuti tako da se fenom puše u kontakt cooler-a i NB-a i onda se jednostavno odlijepi ali nisam siguran dali bi to ovdje upalilo. Mislim staviti Blue Orb jer nemam drugog izbora.
![]() |
#18 |
Premium
|
Probaj ovo
http://forum.pcekspert.com/showthrea...r&pagenumber=2 eto taj cooler još radi od 27.01.2003. Ne čuje se, ne zuji, ne zapinje, ... mojih ruku djelo ![]()
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|