|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
HELP ?Zeza me monitor, ili komp?
Naime upravo kupih novi komp bez OS-a i kada sam ga spojio na stari monitor, nista, niente.... Nema Bios-a, nista niti je ona narancasta zaruljica na monitoru pozelenila, nista... Probao sam novi komp na TV (lcd) spojiti opet nista. Nije stvar u kabelu jerbo stari kompjuter normalno funkcionira. Sta bi moglo biti? Kompjuter se normalno pali, cak i mis poludi (pocne svijetliti) sve izgleda normalno ali niposto nije. Jedino sto mi pada na pamet je da bi mogo biti problem u VGA portu na maticnoj. HELP! |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A koji komp? A koja grafa? Ajd se smiri, udahni pa lijepo to objasni...btw, jel kabel od napajanja ustekan u grafu? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Hm, ili su se neke stvari promjenile ili neznam. Sad sam usteko direkt monitor u graficku preko adaptera i ono monitor radi. Ajd mi malo pojasnite kolko' sam ja to blesav i zasto nije htijelo preko maticne? E da, i budit njezni: goood : |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
: axeman : njezno ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
imas integriranu grafu na matičnoj koja je isključena i drugu (takozvani adapter u agp ili pcie slotu) koja je uključena i radi! dešava se ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Khm, drugi puta stavi u sig ili poruku koja je konfa. Vidim da se ne čitaju pravila...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|