|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kasda KD318-MUI adsl router problem oko drivera
imam problem sa ovim routerom,jer kada ga spajam preko USB-a na komp. pojavljuje se novi instalirani hardware ali javlja mi code:10 kako device nemoze raditi.pokusao sam traziti drivere po netu ali nista,a sa cd-a mi nece raditi...dali mi netko moze preporuciti gdje da skinem driver,ili ga uploadati kako bih normalno mogao instalirati drivere ? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Zahvaljujem : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Imeni se desavalo da mi kasda na USB-u crkne svako tolko,to sa driverima s CD-a, nakon instalacije drivera od t-coma zasad je oke. Vec mije pun K.. kasde i njezinih musica sta nam svima vise ne zamjene to smece ,bit ce da je 3 slepera tih kasdi doslo onako "na kile". Kolko se ljudi buni i place da je to chudo. Imeni su bili vec 3 put jer mi svako tolko puca veza ,zacudo zadnjih mjesec dana pukla 3 put samo. Eda ako ti ju nece prepoznat nakon istalacije drivera tj neradi,probaj restartat komp toje meni sljakalo.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izgleda da sam ja jedan od rijetkih koji s dotičnom nema problema. Možda je caka u tome što je moja stara oko 7 mjeseci i nema IPTV mogućnost (svi LAN portovi crni). Komp radi 24/7. Nikad je nisam gasio niti sam ikada nešto podešavao na njoj (nisam je stavio u router mod jer mi nije potreban).
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
I mojoj su svi portovi crni pa me prca. Smatraj se sretnikom sto ti sve radi oke ![]()
![]() |
#8 |
Premium
|
Problem riješen,sad radi ko urica odtad 24/7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
zna li netko kako na Kasda KD318-MUI spojit 4 kompa kako u lan ... tako i da imaju sva 4 konekciju na internet. znam da su 2 za lan a 2 za max tv ... znam i da se moze sredit ali neznam kako sva pomoc je dobrodosla |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nažalost tu ima previše ako . . . Ako ne koristiš IPTV onda bi trebalo stavit origigi firmware bez podrške za isto. Da bi to radilo treba to s * * * e prebacit u router mode, ali u tada uređaj pravi probleme, tj. nestabilno radi. Ako sve ovo gore prođe kako bi trebalo onda imaš 4 Lan porta i cilj postignut. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Da ne tražim i kopiram, a bilo je već xy puta (mislim par postova niže) link sa uputstvom za prebacit Kasdu u router mode rada sa ugašenim DHCP - om. Na kompovima isti workgroup, fiksni IP (isto već xy puta opisano). Ako budeš imao sreće to će radit i kompovi će nezavisno na Internet. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|