|
![]() |
#1 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
D2C
nemrem bas na netu naci neki clanak s malo boljim reviewom D2C OCa. Ne zanima me kako i slicno nego koje postavke su bolje za sta... da li mi se isplati cisto dizanje FSBa naspram memoriji ili bolje malo spustiti FSB ako mogu dobiti bolji omjer ... ne zanimaju me toliko kako se nesto ponasa u igri nego u samome radu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Stavi memu na auto, tako ti je pri default FSBu memorija na 667 i diži FSB. To je po meni najbolje... jer još nema meme koja može raditi na veći omjer CPU:mem kad se c2d dobro OCa. I niske latencije sam skužio da se dosta primjete pri C2d (SuperPI)
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Iznda 800mhz nema potrebe ici za memu, jer dobijes jako mali (u promilima mjereni) porast performansi....najbolja opcija za memu ti je 800mhz i sto nize latencije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
p.s. temp je u idleu oko 48 odnosno maticna 35 a sad nakon nesto rada (1.5h kodiranja nekog dvda) je na 55 i 37 maticna... posto sam cuo da asus laze s temperaturom mislim da me ovo nebi trebalo brinuti jedno pitanje... u manualu pise da se ram stavi jedan do drugoga da bi bio dual a meni javlja da radi u single modu. da pretpostavim da sam krivo procitao ili nes moram negdje namjestati? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
RAM treba biti u 1 i 3 ili u 2 i 4 da bi radio u dual chanelu
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|