Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.11.2006., 22:47   #1
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
raspad slike na ulasku u windowse

imam Win Xp sa SP1 i pokojom zakrpom.
problem je sljedeci: igram warhammer ovaj novi i raspadne mi se slika(citav ekran artefakti) prvi put se to dogodilo kad je sve bilo OC a nisam imo ventilatore podesene na vecu brzinu pa sam mislio ajde valjda vrucina il tak nesto, i onda nakon restarta opet tako, u onom DOS ucitavanju dok ulazi u Win sve super nema nikakvih artefakta al kad dode Welocme screen od sve u ****c.Onda sam sam sve vratio u BIOSu na Def. i ugasio iz struje na pol minute i sad opet sve 5.
Zadnji put mi je javilo kao onaj error report i uzrok su driveri bili,pa sam uninstal i opet instal i radilo je tjedan dana super i sad opet.
samo kaj sad nije bilo ovog errora za drivere. To mi se znalo dogodit i davno prije u splinter Cellu, neznam kojem, uglavno sjecam se da je bila neka misija u nekoj travi.
Sad meni nije jasno zasto je to tako.... pa ak ima ko kakvu ideju bila bi dobro dosla.
graficka nije problem jer bi onda sralo i u DOSu i nebi onda opce nis mogo s njom, a sad mi radi sve super i mogu igrat kaj ocu i OCat i nece se nis dogodit.
Mislim da nebi bilo lose formatirat windowse mozda.....nisam to vise od mjesec dana radio..... il je mozda warhammer takav da radi takve gluposti?
Inace ostatak konfiguracije je ovo iz SIGa
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2006., 00:47   #2
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
pretjerao si sa OC

to sto su ti win radili normalno ne znaci da ce ti radit i igre, ja sam vrtio 9 sati prime stabilno bez gresaka i komp mi se znao srusiti nakon sto bi ostao par dana raditi uz FAH (Folding@Home)
hash je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.11.2006., 10:07   #3
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor hash Pregled postova
pretjerao si sa OC

to sto su ti win radili normalno ne znaci da ce ti radit i igre, ja sam vrtio 9 sati prime stabilno bez gresaka i komp mi se znao srusiti nakon sto bi ostao par dana raditi uz FAH (Folding@Home)
nisam, nema sanse. kartica moze na 450/1200 radit stabilno u svemu, kad mi se prvi put to dogodilo bila je 400,1100 , a kad se drugi put dogodilo bila je def.

Proc isto ide na 3.3 i kad se to dogodilo bio je 3.0

i stvar je kaj poslje restarta onda nece ni u uc u windowse jer se sve raspadne na Wellcome screenu. a onda poslje ude i radi normalno.... da je OC problem onda opce nebi normalno radilo jer bi uvijek bilo artefakata i toga. nije ni temperatura, kartica je na nekih max 55C i to kad je OC....
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno