|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Problem sa 9250SE,Agp Write stalno off..
Koristim dotičnu kao zamjenu,jer sam našao kupca za X800XL. E sad,problem je u tome..6.5 catalysti i ATT rade super..kartica ne baca artefakte,ni u heroesima3: lol2 : ,ni Age of empiresu3..to sam jedino uspio probati zasada... Problem...agp read je na on,a agp write nikako ne mogu staviti na on..stalno mi je na off..u čemu je problem..piše u SMARTGART-u da je current speed lijepo 8x...sve ok,testirao sam je 15min..nije bacila nijedan fact..na 240/333 defaultu..i sve ok...ali agp write stalno na off... Jedan veeeliki WTF?? Jel mema prdnula..ne znam kako..X800XL-ica je sve imala na on..read/write i ostalo.. HELP..: hello2 : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
VIA? Probaj staviti AGP na 4x pa javi kaj se dešava.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Ma nforce3...hm,kod X800XL je sve bilo super..no prodao je..ovo je temp rješenje..otići ću u BIOS pa staviti AGP na auto..možda pomogne..da sam bira kad će 4,kad 8x... Ne znam,nisam sam više pametan..zašto je read on,a write stalno off..što god napravio.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Probaj narihtati 4x u ATI-jevim driverima. Eventualno opaliti preko svega samo AGP driver.
![]() |
#6 | |
Banned
|
Citiraj:
Ova 9250Se mi je dovoljna za low igranje WoW-a haha...meni dosta trenutno.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|