|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Možemo li bolje???
Baš gledam kod "komši" sa benchmarka, imaju Top 10 SuperPi tu: http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=67054 reze tu: http://www.overclockers-serbia.eu/ Koliko vidim sada imamo već dosta forumaša sa Conroe procevima-mislim da im malo zdrave konkurencije ne bi škodilo. ![]() Osim toga-dolazi polako zima, najljepše doba za overclockere. Trenutno im je Top 10 average : 15.8282 Dakle-možemo li bolje? ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 21.11.2006. u 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Stisli su oni njega i ispod 12s. Na 4.2GHz... E6600... Ja sam siguran da naši mogu bolje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Jao jelc duša si od čovjeka,treba se tamo regat ali pozavajući sebe dobit ću bananu odmah ![]() Ekipa ajmo ih pomest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
teta Mraz
|
pa kod nas se odma skupi 10 reza sa boljim prosijekom, al 11,969, trebalo bi gospodu sa 6600-ama potaknut malo, stvarno su lijeni nešto... ![]()
![]() |
#5 |
Super Moderators
|
![]() |
#6 |
teta Mraz
|
ja imam 15,938, nije da sam baš u konkurenciji ali sam totalno ZA, pogotovo kad sastavim vodu i dotjeram novu memu, uf odma na posao ![]() edit: lool, sad vidim da i tamo neko ima 15,938, odma restart i 20mhz više ![]()
![]() |
#8 |
Super Moderators
|
![]() |
#9 |
Udaram Ljude Za Pare
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderators
|
Bolje ti je tu doma dobit ban nego na drugom forumu ![]() Mislim da će biti dovoljno zainteresiranih, možemo napraviti poseban thread tu na forumu samo za to. Pravila ista kao i tamo, dakle zadnji SuperPi i ljink na CPU-Z validaciju sa nickom koji se koristi na forumu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Super Moderators
|
Pa stavio sam, kaj jambraš??? ![]()
![]() |
#14 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ili ćemo fatat Budea da nam napravi nekaj slično kao: http://octeamscg.oc.ohost.de/ Pa možemo i tako. Tak svejedno-glavno da se krene sa tim ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#16 |
Udaram Ljude Za Pare
|
Onaj kokos je budala godine ima extrema a ovi sa e6600 ga gaze debelo: stoopid Mogao je kupiti 4xE6600 i izabrati jedan koji najbolje ide i ove ostale prodati ili podjeliti prijateljima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
O fino, fino... Nadam se da ću se i ja pridružit ubrzo ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Da,malo nije pošteno što mogu biti samo C2D imati top 10 listu ![]() Mogli bi napraviti još i top 10 Athlon, Sempron, X2 ; P4, Pentium D, naravno Pentium M ![]() Premda ti procesori ne bi imali reze dobre kao i C2D ali bilo bi zanimljivo vidjeti kako se drži npr. najbrži Athlon X2 na PcE vs. C2D, čisto usporedbe radi i kako bi se moglo vidjeti što su i stariji procesori sposobni i kolika je razlika.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Sutra upadam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Super Moderators
|
Ovak-nije rečeno da je to samo za one koji imaju Conroe nego je za sve. Treba još definirati kakvu listu želimo. TOP 50 npr, a ovih deset prvih ulaze u prosjek.
![]() |
#23 |
Premium moderator
|
Odlično, očekujte groundbreaking rezultate mog proca. Ispod 40 sekundi ![]() Što se tiče liste, može tih top 50 ali samo kako će to izgledati? npr. u isti koš Athloni i sc Opteroni (tako i za Pentiume): 1. 0:xxx Opteron 144 @ x GHz 2. 0:xxx Athlon 64 3700 @ x GHz 3. 0:xxx Athlon XP 3000 @ x GHz , Athlon 64 (samo Athloni 64 & XP, bez Opterona): 1. 0:xxx San Diego @ x GHz 2. 0:xxx Venice @ x GHz 3. 0:xxx Winchester @ x GHz podijeliti top vremena po jezgrama (Venice, San Diego & ostali odvojeno) ili staviti sve procesore u isti koš i onda ih grupirati po vremenima Super Pi-a? 1. 0:xxx C2D X6800 @ GHz 2. 0:xxx Opteron 265 @ x GHz ili također sve staviti u jedan koš AMD i Intel proceve, ali da su odijeljeni po broju jezgara? EDIT:Ima bezbroj varijacija :confused: ali barem bih ja podijelio rezultate na sc i dc procesore, mislim da je tako jednostavnije nego ih razvrstavati po jezgrama & drugim spec.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Guest
|
Citiraj:
Jer C2D kod racunanja S. Pi-a koristi jednu jezgru, ali cijeli cache, dok A64 X2 koristi 512kb ili 1mb (ovisi koliko ima)....dakle eventualno da se napravi C2D kategorija, a ovi ostali svi idu u isti kos... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium moderator
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
To je ok onda ![]() Mozda ipak da se napravi 1 tablica, pa dual-core oznacis jednom bojom, single drugom...ili tako nesto, onda bi se vjerujem imalo potpuni uvid.... No to je sve sto mi sad govorimo nacin sortiranja, pa ako upisemo dovoljno podataka kod rezultata, kasnije bi se moglo napraviti nesto, da svatko sortira kako njemu odgovara... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium moderator
|
To je dobra zamisao ![]() Sve lijepo u jednu tablicu i označiti dc & sc procesore drugim bojama. EDIT: u vezi ovog threada: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=51126 možemo li ga onda preimenovati u Top 50 @ PcE i ostaviti prvi post za top 10-ku a ostali da idu u drugi post od 11.-50.? Ili će biti dva zasebna threada, Top 10 i njihov prosjek i 11.-50. mjesta i njihov prosjek? I da, bulji šaljemo na PM rezultate? ![]()
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Swarm dude. 06.11.2006. u 12:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Davno smo mi mogli biti bolji od njih i davno smo Masni i ja predlagali neku bazu s OC-anim rezultatima,i nikad ništa... Znači mora biti prijedlog od moderatora da bi nešto bilo na ovom forumu,jak mi je to OC-forum- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
A zakaj ne bi OVAK nekaj smislili.Bilo bi preglednije da je odvojen intel od AMD-a, i to posebno po generacijama.Tako da sve C2D u jedan kos i P4 pa makar i dvojezgreni u drugi.Takodjer i 939 od AM2.Ne moramo imati toliku gomilu podjela ali one osnovne. Uostalom ako imamo i SPi bazu zasto ne bi bacili jos kao sto i na XS-u imaju 3DM.To su ionako najzanimljiviji benchevi.Sumnjam da ce biti onih koje ne zanima najbrzi recimo u SPi i 3DM. Primjer: SPi intel C2D 1.reza, nick, validation i SS 2. ... P4 1. 2. ... AMD 939 1. 2. ... AM2 1. 2. ... 3DM 1.reza, nick, SS, futuremark link 2. ... Na kraju svake Spi podijele se napise prosjek prvih deset za svaku podijelu.Ne bi imalo smisla da se medju recimo C2D proceve mijesam ja sa SD na 3GHz jer to ruku na srce izgleda smijesno.Na benchmark.yu su ionaku prvih 10 C2D. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|