|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Tipkovnica Cherry eVolution STREAM
Bok! Zna li tko gdje u Hrvatskoj (mozda At, ali samo Bec) kupiti ovu tipkovnicu sa engleskim rasporedom tipaka (eventualno Hr, iako mislim da mi se vise svidja ona sa En layoutom...)? Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
potrazi na www.nabava.net |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Do sada je Cherry pokrivala ova grupacija koja ima svoj ured u ZG-u, na spomenutoj adresi dolje. Preko jednog dilera sam uzeo bas preko njih ovo dole, prije valjda, ...ima vec preko godinu i kusur dana : ![]() ![]() Vidjeh je vani u ducanu za vrijeme skijace i ostavila me bez dah-a. Steta, da nisam tada imao priliku isprobati te tipke, jer zamamno me mamila iz izloga zatvorenog malog ducana. Prekrasna, super Cherry kvaliteta. Ali nakon 2 dana je vracena. Klik je klik. Steta. Odi direktno u radno vrijeme na spomenutoj adresi iz link-a. Drito zvoni, popenji se gore i sanse su da ces odma naci. Tamo je samo ured za Vele potrebe, ali prijatelj je na slican nacin odma kesirao svoju na ruke. Doduse, snadbjevaju i nekoliko ducana... pa sam vidi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
|
o da ovo je teh tipkalica nema sta ![]()
![]() |
#6 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Hehe, za Bosance s Genscherima i mahagonij lovere ![]()
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 04.11.2006. u 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
8-bit Gen.
|
Hm, nesto iznad 1300kn sam platio bio. Kvaliteta je neupitna. Ako si vidio fake-wood trimove u Audi, Bebi ili Mercedesu, onda znas kakva je. Dodir, jedini odaje pravu istinu. To je bila posebna edicija koja je brzo nestala, neka godisnjica ili sto li. Ono sto ce zacuditi, kakvih je sve modela jos bilo. Preciznije, motiva. Ovo se mora vidjeti : Cherry - svi modeli Sol.Limited Edition 2005 (slike arhiva - 440kb) Visage (08:53 PM) : koja je teh tipkalica? prva ili moja ex? Codiac (08:53 PM) : prva :-D Codiac (08:53 PM) : tvoja je za plavusu u halterima koja izgleda dobro pored te tipkalice:-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
jako lijepa tipkovnica,ali dati toliko para je ipak malo previše. ali to je ono-kada jednom kupiš onda si i miran. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Citiraj:
kontaktirao sam tipro. Jako ljubazno osoblje. |
|
![]() |
![]() |