|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() Molio bih savjet ![]() Koji hladnjak od navedenih da uzmem, s478, P4 2.4 Northy? Scythe KATANA Cu Scythe KATANA SCKTN-1000 Al ZALMAN CNPS7000B-Cu Thermaltake Big Typhoon AlCu S time da jedino TT mogu nabavit u Osijeku, ostalo moram narucit. Brine me takodjer jel bi mi ovi hladnjaci stali u komp, provjerio sam Zalmana 7000B, on stane, e sad ne znam jesu ostali manji, veci il kak? Inace maticna je Gigabyte GA-8IE800. Da, zalman mi je zadnji izbor (jer ne mogu promjenit vent na njemu), njega sam naveo samo zato sto znam da ce stat u moj komp. I jedno podpitanje... Jel mogu u ovu plocu ubost 1GB DDR keks? U knjizici od maticne pise da prima 512MB, ne pise za 1GB. A imam 3 slota, a max. 2GB ide, pa mi nije jasno bas... tnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Uzmi si Scythe KATANA SCKTN-1000 Al, a ako bas si mozes priustiti "luksuz" onda si uzmi Thermaltake Big Typhoon. makar mislim da ti je nepotrebno! Osim ako mislis OC-ati! Ja sam se malo sje... sto sam si uzeo cooler (7000A Cu) jer ti je razlika mala, jedine razlike sto ces osjetiti su novcane i nesto manja buka! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
pazi "KATANA SCKTN-1000 Al" dodje u Linksu 210kn. I jos oko 50kn postarina (tako pise na sajtu njihovom) = 260kn. A TT u Ve-mulju dodje 310kn. Znaci 50kn razlike, to mogu progutat ako se radi o osjetno boljem cooleru. Katana Cu bi me izasla 15kn manje od tog TT-a. Sta sad? ![]() OC-o bi, al ne puno, sa 2.4 na nekih 2.8, 2.9 - nisam nikad uspio vise s ovom maticnom. Iz tvojih rijeci zakljucujem da je TT najbolji od navedenih? Eto jos jedan bod za njega ( + ne moram narucivat ). Zna li netko jel bi moglo bit problema oko toga oce stat u komp, jel moze sta zasmetat...? I jel se dobije uz njega (TT) potenciometar? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Re-Registered User
|
U principu bi trebao stat! Nisam jos cuo da nije stao na neku plocu! Za svaki slucaj jos pogledaj po netu! TT Big Typhoon |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
sto da napisem ?!
|
ako se ikako možeš dokopat ovoga: xilence cpu-cooler intel p4 478 | xpcpu.p4 na http://www.xilencepower.com/ to je spas, ja imam improvizaciju na preskotu s sistemski 92 mm xilence-om i vrti se na 900 do 1020 okretaja i drži ga na 50 stupnjeva. od tih TT-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Aug 2006
|
ma kupi BT i nemas probmlema! Zvijer! imao ga ja na s478 P4 2,26 ghz prakticki ga zaledi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Mihac? Što se tiče hlađenja, sigurno nećeš pogriješit sa BT-om iako bi si ja najradije nabavio sonic tower i vozio ga pasivno ako je ikako moguće ![]() A za memoriju ti ne mogu reći iz iskustva ali logički gledano kako ovdje piše http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=1628 Max capacity: Up to 2 GB by 3 DIMM slots znači ako bi stavljao 3×512 to nebi bilo 2GB... Moguće da nisu uveli 1gb u manual zbog nedostatka istih u to vrijeme, ipak je to malo starija ploča a 1gb keksovi su tad bili rijetkost... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
@2XO: affirmative ![]() a ti si? ![]() anywayz, mislim da cu uzet tog TT-a... Al yebate sto je to ogromno, ko pol kompa ![]() proguglo sam malo za tu memu i naso par likova s istim pitanjem... a rekli su isto da ne bi trebalo bit problema, sam moram pazit valjd na ono, singe-sided - double-sided. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
Datum registracije: Aug 2006
|
Ovako Sonic Tower ti je fenomenalna stvar i jos stavis na njega neki 120mm vent, samo da se vrti,900 tinjak okretaja je sasvim dovoljno i bolje ce hladit nego big Typhon,a jos je i 100 kn jeftiniji! ali stvar je u tome sto Sonic tower-a nema nigjde za kupit... Ja ga mislim uzimat vec neko vrijeme ali ga bas nigdje nema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
teta Mraz
|
moja preporuka također BT, strašan hladnjak, drži mi e6400 na 55 stupnjeva 1,5V
|
|
Oglas
|