|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Problem sa zvukom
Ovak to zgleda... Komp mi je spojen s linijom normalnim chinch/banana kablom i sve je normalno radilo do prije mjesec-dva... Na lijevom zvučniku se čuje neko zujanje, nekad u većoj, a nekad u manjoj mjeri, ne znam o čemu to ovisi...Uglavnom, zna bit dosta glasno, gotovo ko i muzika koja svira...Ističem da se to čuje samo na lijevom kanalu i ne uvijek...Nekad zuji, pa malo prestane, pa opet počne nakon nekog vremena...Zvučna je neka jeftinjara temeljena na CMI8738 chipu, al se to sranje čuje i kad spojim na integriranu zvučnu tak da...... Jel imate kakvu ideju kaj bi moglo bit? Živcira me to sranje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako je isto na dvije zvučne, nema šta drugo bit osim kabla ili linije pa mjenjaj jedno po jedno.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Hm...do linije nije,spojio sam ju istim putem na mp3 player i nije se čulo ništa slično...Kabel sam promijenio i opet ista stvar...Nemam pojma kaj je,mislio sam da se možda negdje unutar kućišta dodiruju neki spojevi il nešt slično, kaj ja znam...možda je to... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|