|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Symantec AntiVirus ?
Dobio sam danas Symantec AntiVirus 2006, inače sam prije koristio AVG Free, ima li tko iskustva s tim antivirusnim i može li mi reć dobre/loše strane?
![]() |
#2 |
intrusion-security
Datum registracije: Oct 2006
|
iskustva..hmm da jedan od antivirusa koji je poznat po tome da mu prolaze virusi, grozno usporava kompjuter i u zadnjoj 2007 verziji koja je bila za skinuti ono što je bilo u njemu je bilo gore od virusa tj napravi nered.. Uz nod32 , sophos i druge antiviruse koji su super jedan od najgorih opcija za zaštitu.. Prilikom izrade virusa se skoro i ne koristi za testiranje detekcije.. što dovoljno govori kakvo je mišljenje o njemu u takvim krugovima.. EDIT : ne razumijem kako ovaj thread spada pod mreže trebalo bi biti pod software tj aplikacije???
Viruses don't harm ignorance do! Zadnje izmijenjeno od: Int32CeptoR. 26.10.2006. u 20:08. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
kao što je i "Int32CeptoR" naveo: propušta gomilu virusa, spor, "nespretan" - jednom riječju --> NE uzimaj -->
![]() rađe uzmi NOD32 i podesi prema ovom postu ![]() http://forum.pcekspert.com/showpost....5&postcount=27 po meni postoje samo one "užas" strane --> kao što je i "Int32CeptoR" naveo: propušta gomilu virusa, spor, "nespretan" - jednom riječju --> NE uzimaj
![]() rađe uzmi NOD32 i podesi prema ovom postu ![]() http://forum.pcekspert.com/showpost....5&postcount=27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Nikad više Symantec. Koristio sam neko vrijeme, ali sad kad sam prešao na nod32 ne bih se vratio. Samo mi je usporavao komp, a kad sam instalirao nod32 našao je dosta virusa koje ovaj nije.
![]() |
#5 |
Sterilize Stupid People
Datum registracije: Oct 2005
|
Nikako Symantec, ne znam za viruse, ali i užasno uspori komp... Ja ti preporučam Mcafee VirusScan 7.1 ništa ne uspori komp skenira ti odmah sav protok podataka, i ono po meni je ok: goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Budem si upiknuo NOD32..inače, bacio sam symanteca 2006 na comp kod stare i ne usporava ništa..Ima Celera na 1000 i windoze 98..možda..bo
![]() |
#7 |
galaxy 2 galaxy
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Imao Symantec, ali mi je propustio virus iako je bio uredno updatean. Uglavnom sam imao loša iskustva.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|