|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() Ljudi, trebam savjet. Odigrao sa demo od svake i čine mi se ok, ali nemogu uzeti svaku limitiran sam sa lovom, pa po vašem mišljenju koju najbolje uzeti? ![]()
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Prey... Doom nikako.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
20-30kn svaka, limitiran lovom ![]() neznam prey mi je nekak naporan, svi ti zidovi, tvoj duh....ovak bi meni išlo- 1 quake 2 doom 3 prey |
![]() |
![]() |
#6 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Quake 4 zbog super grafike i igrivosti, dobra atmosfera. Prey zbog odličnih ideja i dobre atmosfere, grafika ista shema jer su sve 3 rađene u praktički istom engineu, meni je igra super. Doom 3 radi činjenice da se znam pokakat u gaće, pogotovo ako je 2 ujutro i slušalice nafrljene do kraja. A i grafika je dobra, i naravno- BFG ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja bi ipak Quake4 uzeo, najvise mi pase, odustao sam od ovih horor zanrova, previse je stresno ![]() Uzmi COD2 i uzivaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
ma od ta tri quake. i tačka. |
![]() |
![]() |
#9 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
nekak quake4 mi se čini najboljim izborom
![]() |
#10 |
Premium
|
quake 4 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
5 god.... lol.... od kog si to čuo? uzmi quake i ne pitaj dalje. |
![]() |
![]() |
#13 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
radio se jedno duže vrijeme....al ono igra dosadi,ono na početku kad kreneš igrat je super i onda nakon nekog vremena kad sam skontao da ću biti cijelo vrijeme na brodu odustao sam,predosadno....
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Isto Quake 4, igra je odlična ali malo kratka, daleko bolja od ove dvije. Doom mi je zadnji na tapeti, ima par razloga - stalno je mrak, petnajst puta prolaziš kroz jedno te isto područje, čuo sam da je kraj glup jer ju nisam odigro do kraja, premračan ambijent i jesam li možda spomenuo da je mrak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
meni je doom bio najgori,monotoni i premali prostori imam dojam da je najveća prostorija koju sam vidio 10X10 metara,a u quakeu imaš fakat prostora na nekim mapama,prey je negdje između,problem je kaj je malo monoton |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ovisno sto volis igrati. doom 3 ima horror atmosferu bez previse razmisljanja ali malo dosadi pri kraju(predugo traje s obzirom na level design), quake 4 je cista pucacina u stilu EA-inih pucacina(kicasta i prelagana) i prey je igra koja odrzava na zivotu old school pucacine ala jedi knight i sl. gdje se trebalo koristiti malo mozga za dovrsiti igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Prodajem ti ja oriđiđi Doom III za 100kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#23 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Također sam igrao sve navedene igre, te također dajem glas Q4. Igra je zbilja super i bolesna, dosta oružja, akcije itd. Također, igra je dosta duga za razliku od Preya. Poslje Q4 nabavi si Doom 3 i po mogućnosti ekspanziju. Po meni ekspanzija je dosta bolja. Borbe protiv bossova su zakon. Prey je po meni najlošiji od spomenutih igri. Mogli su se bolje potruditi, pogotovo ako se zna da je igra razvijana jedno 5 godina. Priča je onak li la, možda malo oružja, jedino je dobro ispeglan engine.
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Kvaka 4, Doom, Prey
![]() |
#25 |
Guest
|
nene. definitivno ovako: 1. quake, 2prey, 3doom. sad sam baš izašo iz preya i mogu reći da je jako zanimljivo postalo. na početku mi se činilo bezveze al sad fakat dobro. i malo ot, dali je tu tko prešao prey? ja sam sad malo dalje od onog djela kad mi ona neka ženska(hidden) govorila kako su oni tu već dugo i kako su isplanirali bjeg i poslala mene po neku hobotnicu kaj čuva nešto, kad ju istučem onda valjda kao oni mogu pobjeć. e i sad sam na levelu "jen", došo do tmao loadalo mi se savealo i izašo malo u windowse ![]() jel to zadnji level, i jel teško istuć tu hobotnicu? |
![]() |
![]() |
#26 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Osobno bi mozda izabrao Quake 4,iako ni ostale dvije nezaostaju puno u poretku...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|