|
![]() |
#1 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
dfi infinity ultra-u i power konektor help
Imam Enermax 365w dualfan i gorenavedenu plocu.Enermax nema 24 nego 2 pinski konektor za plocu i onaj 4 pinski 12V dodatni.E sad ja sam spojio oba konektora al na uticnici za plocu 4 rupe su ostale prazne.Sve radi oke za sad,a mene zanima dal su i ta 4 pin-a neophodna i da li moram mjenjat napajanje (ovo bih izbjegao ako se moze jer sam prezadovoljan sadasnjim) ili ce bit dosta i onaj adapter 20 na 24 pina. Cheerz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
U neku ruku si sam odgovorio na svoje pitanje, kao sto vidis radi i bez ta 4 pina. Da mirnije spavas stavi taj adapter.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bolje mu je ostaviti ovako kako je sad. Ono što DFI NE PREPORUČA je baš korištenje 20 na 24 pina adaptera.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Taj adapter je bolje da nemas, ako ti sve radi bez problema za adapterom nema potrebe, ionako neces raditi neki extreme OC ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
![]() |
#7 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#8 |
Super Moderators
|
![]() |
#9 |
Civic (ab)user
|
Pa neki extremni mozda i necu,al nekih 320fsb-a bi bilo taman kad rjesim ovaj tvornicki izgovor za nb hladnjak i stavim thermalright hr05-sli.I sta sad,dal ima neki logican razlog da ne stavim taj adapter il sta?U biti koja je svrha ta 4 pina jer nisu valjda bzvz-e na ploci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..jedan mali ot,ali cemu onaj 4-pinski molex na novijim maticnim,je li to iskljucivo ako grafa cucla puno struje ili opcenito zbog stabilnosti,npr ja ga nisam ubo,pa ponekad imam blue screen ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Taj 4-pinski konektor je za stabilnost maticne pri OC-anju. @e-one: kad to sve slozis i kloknes tada ces najbolje vidjeti hoce li ti sve raditi kako treba ili ce ti trebati adapter, u tom slucaju bolje prodaj napajanje i kupi neko sa 24-pin konektorom, nego da stavljas adapter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Zašto ne jer u neku ruku rastežeš napajanje. Da se izrazim banalno. na jedna izvor prikopač dve žice duplo opterečenje. To ne raditi.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Civic (ab)user
|
re: adapter
Citiraj:
Sutra ce mi frend donest adapter pa cu istestirati to malo.Trenutno vozi 285HTT-a 233mem.Ako ne povuce preko 300 s adapterom, bez da voltaze padnu il nest adapter ide van. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#15 |
Civic (ab)user
|
Nabavio sam enermax-a 465W pa ce valjda on bit u stanju to sve tjerat i bez adaptera,a adapter cemo postavljat samo u slucaju nuzde ![]() Btw ovaj hr5-sli je zestok skroz,45C max,a hladi pasivno.: cheers2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|