|
![]() |
#1 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Saitek Eclipse ??
Kupio sam prije nekih mjesec dana navedenu tipkovnicu(BLUE svijetlo)... i kao što većina zna,ima njemačka slova ali su naša preštampana preko. sad mi se počelo događat da mi se ta slova brišu,tj. da Ž više ne izgleda tako već ga ima samo pola. dal je to u redu ili vrijedno reklamacije?? htio bi čuti općenita mišljenja,ali i onih koji imaju istu pa dal se njima to događa. p.s.inače,sa tipkovnicom sam prezadovoljan jer ima mekane tipke,ugodno plavo svijetlo i čvrsto je napravljena....al mi ovo sa brisanjem slova nekak smeta(ne meni) već će smetati više mojim starcima koji isto koriste komp pa kaj bu oni znali di se ž,č,@ ili Đ nalaze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Meni se slova jos vide. Doduse, bas i ne koristim taj dio tipkovnice previse, ali da su se izlizala - bio bi razlog za reklamaciju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The Dark Side of Moon
|
Je to je za reklamaciju...ipak je to tipkovnica i moraju se vidjet sva slova...
![]() |
#4 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
reklamacija.... ![]() opet naši prodavači nabavljaju robu vrag zna odkud... dovoljn mi jekad čujem da je imaju samo sanjemačkims lovima... LOOL, kao da ne postoji verzija sa eng tipkovnicom... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
...carpe diem...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Kod cure na poslu je njazin šef dao na graviranje HR slova neke Logi tipkovnice....još uvijek je sve kao novo, a tipkovnica se stvarno koristi i stara je nekih pola godine..... Tako da je to definitivno za reklamaciju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The Dark Side of Moon
|
lool sad će svaki put nakon par mjeseci ići štampat tipkovnicu,kakve su sad to gluposti.....
![]() |
#9 |
...carpe diem...
|
@Lihto - a kaj bi ti napravio onda?? @Imitator - pa kao što sam reko - ne priznaju to kao reklamaciju jer su to odštampana slova dok ova original od Saitek-a su u redu slova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
imho je za reklamaciju oni su modificirali proizvod a on mora biti po nekakvim standardima...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
kao prvo, koji yurac prodaju uopće tipkovnicu sa njemčkim znakovima?! znači da ih nabavljaju negdje u pola cijene, a kod nas prodaju za masnu paru... ja je ne bi kupio sa njemačkim slovima NEMA teorije... odnosno, sa "preštampanim" slovima... ![]() pa upravo zato moraju priznat reklamaciju! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
The Dark Side of Moon
|
![]() |
#14 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Ne zelim jos sipat sol na ranu. ali bio je post prije tjedan dana u kojem se hvalospjevima opisivala eclipse i lagano pljuvalo po G15 koja je u to vrijeme jos bila nabavljiva u feniks-racunala po cijeni od 461kn. Kao da je G15 preskupa a Eclipse je san svakog korisnika. Mislim da je ovim "izbrisivim" slovima sve receno. I definitivno smatram da je ducan duzan zamijenit takvu tipkovnicu i promijenit tvrtku koja im stampa slova. jer ja imam nekoliko njemačkih/američkih tipkovnica kojima su naknadno dodana čžš... i stare se vec 5-6 godina i u upotrebi svaki dan od 09-22h i jos se nije ni jedno slovo izlizalo.
![]() |
#16 |
Moderator
|
Pa nemaju veze odstampana slova sa Saitek Tipkovnicom vec firma kod koje je kupljena tipkovnica. Jer ta ista firma je tipkovnice odnijela u djiber-tiskaru gdje nije koristen primer za plastiku prije stampe cim se to skida. Evo bas sam probao noktom guliti slova sa svoje i ne idu nikako. Tipkovnica kao tipkovnica u serijskom izdanju, bez zahvata dobavljaca, je odlicna.
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
OMG, ja bas sad probao iz za***ancije, kad ono skinuo djelic slova ć. ![]() Inace naisao sam na jos jedan problemcic. Naime prilikom bootanja, prima mi DEL i slicno za ulazak u bios. Ali nakon toga djela kada bi pritiskao kombinaciju tipki za ulazak u raid konfiguraciju ili F8 za meni (safe mod...) ne bi nista reagiralo. Do menia sam dosao resetiranjem kompa prilikom loadinga, no kad sam dosao u meni nisam mogao izabrati safe mod, jer eto, onda ni strelice nisu radile. ![]() Zanima me, ima li jos neko ovaj problem? Mozda nije do tastature, mozda moram malo u biosu proprckat, ali prije je sve sljakalo. Osim toga, nemam zamjerki. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() kao što je Atha rekao, samo je stvar kvalitete otiska koji firma napravi. Očigledno je da su probali zašparati. To je razlog za reklamaciju..nema belosvetske zavjere protiv hrvatskih potrošača ![]() Malamuth, Logitech na skoro svima tvornički štampa naše znakove jer prodaje dovoljno robe da ih distributeri stisnu.. Microsoft se još uvijek lokalno radi otisak naših slova...
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
To je problem sto je tipkovnica USB, pa ju RAID program ne prepoznaje... Ustekaj ju preko USB -> PS/2 adaptera i 100% ce radit... P.S. I ja mislim da bi to Links morao primit na reklamaciju i odnijet tipkovnicu na prestampavanje. Ili da ti negdje dogovoris stampanje tipkovnice pa da links plati njima i to je to... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
...carpe diem...
|
slušajte ovo kaj je bilo kad sam nazvao Links(servis) i pitao o tipkovnici... Pitao ja:"Da tipkovnici od 350kn ne bi se trebalo nakon mjesec dana hrv. slova početi guliti i da joj pritom još fali i jedan šeraf.Te da su sigurno pri tome upotrebljavali ili neku jeftinu tintu pa se zato lako skida". A meni frajer:"Reklamacija ne obuhvača skidanje hrv. slova jer ona nisu sastavni dio tipkovnice a i logično je da će se slova nakon intenzivne upotrebe početi guliti(od znoja,tipkanja itd)." e sad dajte mi molim vas objasnite ovo sastavni dio?!pa bože...mislim,kad sam čuo to kaj mi je rekao onda sam poludio,zahvalio se i rekao da ću doći reklamirat ju. @atha-tipkovnica je jako dobra,ali sa tim slovima su sve zeznuli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Kako kome, moja su još uvijek kao nova... vjerojatno ovisi o seriji.
![]() |
#22 |
Lika u mom srcu
|
saznalo se gdje je kupljena, Links. e sad, ja opet tvrdim da Links te tipkovnice nabavlja iz nekid drugih izvora, i još k tome preštampavaju na "jeftin" način hrvatska slova, i još k tome ne žele primiti reklamaciju?! reklamaciju moraju prihvatiti... pa ja sam imao tipkovnicu staru 5 godina, prošla sve i svašta, a kad sam je kupovao cijena joj je bila 30 (slovima: trideset kuna)... crkla je tek kad sam je slomio preko koljena jer me naljutila neka igra... ![]() samo da se zna, Links je prodao mojoj frendici LOGITECH tipkovnicu sa NJEMAČKIM layoutom, koja uopće nema nikakva HRV slova, niti doštampana niti zalijepljena?! svakako nije u redu. barem Logitech ima orriginal HR slova, ali ne, oni su našli neku lijevu seriju i prodaju ih.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
Eto, i Logi proizvodi u HR dolaze okljastreni. ![]() Nego, da ne spamam vise, rekao sam sto sam mislio. Kalixius - nosi to na reklamaciju, njihov je problem sto hrvatska slova "nisu sastavni dio tipkovnice" jer su i oni "krivci" za "dobru" stampu. @Over Sorry, nisam ocekivao da ce se to dogoditi. Evo ja sad gulim po svojoj i nista. A imam gitarske nokte. ![]() Mozda sam trebao staviti "ne isprobavajte kod kuce". ![]() Kako god - kada ti se oguli, nosi to njima. Radio sam u tiskari pred par godina, i dobro otisnuta slova, slika, logo, bilo sta, _mora_ izdrzati znoj, grebanje i temperaturne promjene u granicama normale! Ne pricam o extremitetima, pecnici i frizerima. Bilo da je radjeno na tanponu, situ ili automatiziranom kolorcu. Takodjer postoje i zastitni premazi. Na to sve treba misliti kod tiska, jer sto ti vrijedi tisak "danas" kada ces radi toga imati problema kad-tad.
![]() |
#24 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|