|
![]() |
#1 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Problem s Mozillom i IE
Ovako: Internet explorerom nemogu otvoriti niti jedan link na bilo kojoj stranici, otvori mi novi prozor i ništa se ne događa! A Mozilla mi stalno "treperi" tj. pomiče se stalno gore dolje! Jel netko zna riješit ove probleme:confused:
![]() |
#2 |
Sterilize Stupid People
Datum registracije: Oct 2005
|
Znači tebi otvara normalno stranice, ali ti ne otvara linkove na njima, ili? Zadnje izmijenjeno od: Fake. 18.10.2006. u 10:25. Razlog: Krivo razumio post |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Što se tiče Mozille, isključi bookmarks toolbar pa će prestat treperat.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ajd nabaci HijackThis log... Jesi li probao kojim slučajem isključit firewall? Ako se Firefox opet trese, ti opet makni bookmarks toolbar ili skinove koje si stavljao.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
WiMAX User
Datum registracije: Sep 2006
|
Mozda imas problema s DAP-om |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo napokon sam riješio probleme, resetirao sam postavke za IE, a u mozillu sam ušao u safe mod i isto resetirao sve postavke i sad radi. Prije toga sam instalirao Operu za svaki slučaj: boxers :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|