|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
POMOC! AsRock 939dual-vsata/a/asr
dakle imam doticnu plocu i proc +3500 ostatak konfiguracije je 2x512Mb kingmax, Club3d 7600gs agp, problem je u tome sto kada pokrenem bilo kakav video komp mi se zblesa cijeli i monitor mi se pali gasi nepomaze nista osim reseta i drugi je problem igre sve uredno rade jedino sto u 3dmarku 2003 dobijem 5504 bodova a sa starim dolje navedenim komponentama sam imao preko 8500 : evil : sto je reci??? Zadnje izmijenjeno od: VoodooRain. 17.10.2006. u 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
A kaj rec nego da nekej debelo ne valja...To ti je sva na default-u? Ima neki seting u biosu koji navodno ima neke veze sa nvidia AGP nvidia karticama, barem ima na sata 2.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Probaj druge.
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
I jedno i drugo,ali prije za grafu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
koka,vrati sa Restoreom na tocku gdje si zavrsio instalaciju windoza,prvo provuci drajvere od maticne,onda direktx9.0c,a na kraju drajvere za grafu,takoder provjeri koje codece za video imas instalirane,jel ak si ih natrveljal pun k... oni ti se vole sposvaditi i zbrejkati komp.... al .....treba imat strpljenja napravit 1 instalaciju kak treba i pazit kaj hices na hard,nije to parnjaca ,da sam nalozis i teras! btw,ajmo se kladit da ti se brejka radi par sto codeca koji si nahital po windozama\/??? e,da a overclock? jel si ga lozil ili je default? e da... i zahebi 3 dmark...parsto markova vise il manje nebude ti pomoglo,pogotovu ak ti bu komp crkaval stalno zato kaj si bil lijen napravit posel kak spada,po meni je to puuno vaznije nego 3dmark..,ha? btw,nemoj mislit da te napadam,ova tema se ponavlja svakih par tjedana,pa ak malo prorostas po starim:"UPOOOMOOOC" postovima,videl bus vise -manje iste frke i kak to rijesiti.. ajd sad,laganini provjeri redosljed instalacije drajvera,izbaci visak codeca i to je to.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ovo sa videom je bio problem kod jedne verzije drivera za grafu. U drugim slučajevima je znalo pomoći reinstal drivera ploče. FastWrite bi trebao biti isključen.
![]() |
#10 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
pa pobože, u Biosu stavite primary graphic adapter na AGP, stavite najnoviji BIOS za ploču, a 95posto sam siguran da vam driveri od grafičke ne valjaju, odnosno ne odgovoaraju... ja imam sličan slučaj sa grafom, ali je definitivno do gragfe, no to je priča za drugi topic.. nije vezano s matičnom... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ne nisam rijesio jednostavno ta kartice nece na tu plocu ubodem x1600pro radi savrseno ubodem 6600gt radi savrseno a 7600gs odnesem kod kolege ubodem radi savrseno izgleda da je asrock ili club nesto zahebo |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
uglavnom grafa je pokazivala onaj error da nema dovoljno struje.skinuo sam s njihove stranice onaj registry fix nakon toga instalirao drivere za agp (sa cd-a od asrokice) za koje pise da iskljucivo budu instalirani prije drivera od graficke.ja sam ucinio obrnuto tj instaliro ih nakon drivera od grafe i restart kompa.upalio wmplayer i sve filmove na disku pokrenuo bez problema. nadam se da je i tebi do ovoga i pokusaj rjesit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ja nem ogu vjerovati da GLUPAVA nVidia još nije riješila ovaj problem. Meni se to događalo sa frendovom konfom i 5950XT grafičkom, koja bi izbacivala taj error, i smanjivala sama taktove... i nekidan sam čitao o tome, i danas evo opet vidim... a ovo je razmak od godinu i nešto dana, sa miljon novijih drivera, i još uvijek rade istu grešku... ne bi nvidiu uzeo nikad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas