|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Iritirajući pixel
Naime...prije nepunih 5 mj. sam utrošio oko 10 000 kn u svoje osobno računalo....4-popravka do sada i naravno problem je djelomično uklonjen....HG-SPOT!: sniper : No ovo je drugi problem...danas mi se na monitoru pojavila iritirajuća TOČKICA, mislio sam da je prljavština....no ispostavilo se da je pixel! Zanima me da li se radi o oštećenju ili....? monitor LCD BENQ FPG72+S hvala Ne deri se... Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 10.10.2006. u 13:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Dead Pixel... Probaj malo lupiti po monitoru no nema ti spasa. Velika "boljka" LC monitora. Ako budeš imao 4 ako se ne varam kod LG-a garancija vrijedi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
HVALA: hello2 : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Kaj se tiče kod piksela to ti je kako kod koga. Neki imaju toleranciju na nekoliko piksela koji moraju izgorjeti da bi ti priznali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Da, mora biti odredjeni broj mrtvih pixela da bi ti uvazili reklamaciju... Zadnje izmijenjeno od: Cigla. 10.10.2006. u 12:59. Razlog: tipfeler |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Nevjerujem baš da benq daje garanciju na 1 pixel. Nema ti druge nego probati s programom undead pixel, no mala je šansa da će ti pomoći.
![]() |
#9 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User