|
![]() |
#1 |
Čaćkalo
Datum registracije: Sep 2006
|
2 Ap Shema Wireless.a
Ovako jel mi tko može pojasniti riječima ili slikovno kako riješiti ovu situaciju: Na jedan AP povezana 4 korisnika na drugi AP 5 korisnika kako njih spojiti da budu svi zajedno u mreži..... evo slika http://www.blogspremnik.com/upload/img/5319901.JPG.jpeg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Jednostavno... jedan od dva AP-a radi u AP modu dok drugi mora biti u klijent modu... i tu je cijela mudrost budući da je mreža izvedena preko switcha i kabela na svakom AP-u. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Wireless Distribution Bridge (linksys, cisco, buffalo, itd.)
![]() |
#6 | |
Banned
|
Citiraj:
Hmmm e to je već drugi problem ali odgovor na ovo je dobio...kad se javi vidjet ćemo što mu se "mota po glavi" pa možda ispadne i pametniji odgovor. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Čaćkalo
Datum registracije: Sep 2006
|
ma povezani su AP-om i to bežično ...nema switcha .....to sam radio u Network Notepadu (a tamo nema AP.a pa sam stavio router umjesto njega) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
Citiraj:
Prvi AP radi u AP modu dok je drugi u klijent modu i spaja se na suprotni čvor.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Raspitaj se prije neg kupis ap za clienta. Mnogi ce raditi u clientu dobro no ako ih iza opteretis sa vise hostova, clinet i njegove mac tabele opako mogu upropastiti komunikaciju. Cesto radim sa d-linkom 2100ap koji je dosta dobar ap dok iza njega u clientu nije vise hostova. Cak i u samom manualu pise da pri takvome radu moze doci do nekompatibilnosti. WD je po meni najbolje rjesenje kao sto je Master rekao... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|