|
![]() |
#1 |
WiMAX User
Datum registracije: Sep 2006
|
graficka
Kupio sam novu graficku 9600 ( znaci, isti proizvodac, isti graficki cip, samo drugaciji model) i sve je bilo ok. Frapsom sam mjerio fps u igrama i tako, a kad sam se vratio u windowse, slika je postala tamna. Tamna je i na 100% brightness. Sve starije drivere sam pocistio ( plus DriverCleaner Pro Edition) i stavio nove, sve sam procesljao, ali tamna slika je i dalje prisutna. Isprobao sam drugi monitor na kojem je ista stvar. Stavio sam natrag staru karticu i vidi cuda. Slika je normalna. Vratim novu i slika je tamna. E, sad, da li netko zna sto se tu da ucinti ili da ju nosim natrag ( pod garancijom je) ? Ne znam zašto se sig ne vidi, stavit ću konfu ovdje: MBO: Epox 8RDAE-I CPU: AMD Athlon 2500+ RAM: 2 x 256 MB Kingmax & A-Data DDR 400 MHz VGA: Powercolor ATI Radeon 9600 HDD: WD 40 GB & Maxtor 160 GB 7200 rpm 8MB c DVDRW: LG GSA-4160B PSU: Fortron 350W Super Silent CRT: 17'' LG 700S Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 07.10.2006. u 16:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jel crna i kad palis komp. Mislim vidis li ista proje neg udje u win il sta vec koristis. Ako je skroz crno provjeri jos kod nekog drugog i nosi na garanciju. Nema ti druge. Ako vidis nesto prije win probaj ponovo dic windose il uzmi knopix na cd-u pa probas dic. Ako to radi znaci da nesto sa softverske strane nestima. Posto kazes da druga grafa radi kako spada pretpostavljam da je ostatak kompa uredu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Nisam vidio do sad taj slucaj, Al da mozda iz nekog razloga nije razdesena gama u driverima. Ja bi prije reklamacije procackao malo po setinzima, ili jos bolje, instalirao friske win, tako ces odma vidjet kolko je svjetlo kod instalacije, a i dalje imat kontrolu nad grafickom,nakon toga si 100% siguran u cemu je problem.
__________________ |
![]() |
#6 |
WiMAX User
|
radila je ispravno 1 sat :mad::mad: u pon ju nosim natrag ... hvala EDIT : poprckao sam sve moguce i nemoguce ... bez rezultata ... nove windowse necu stavljati, probat cu jos jedino jednu live distibuciju linuxa pa javim .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pa gotova je. Sta god da je problem ti to nemos rjesiti. Nit mi znamo sto je. Uglavnom pao joj je mrak na oci. Jer nemoguce da su drajveri. Pogotovo ako i prilikom posta i u knopixu je crno. Bilo bi cudno da knopix uzima neka postavke iz win. Sam ti nju nosi ako ju vec nisi odnijo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
WiMAX User
|
odnio sam je natrag i dobio novu ... : goood : : goood : hvala svima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|