|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
snimanje na dvd
ovak radi se o prjenosnom desktop racunalu... dell inspirion 9100, konfa je 2,8ghz, gb rama, hard 60gb, ostalo nemam pojma.... problem je sljedeci: nece ucitat prazan dvd... ja ubacim vec snimljeni dvd i sve ucita ko bog, onda pokrenem nero i nece, pokrenem sonic record now, kojeg sam dobio sa pc-em, nece ni taj, onda sam probao i u win. dodat fajlove na cd, nece ni to.... przilica je i plus i minus, zadnji puta sam przio prije hm... oko pola mjeseca tak nesto.... sve je ok radilo. mjesta na hardu ima, u properties sam odabrao regiju "croatia".... stvar je u tome da neznam dali i samo pisanje na dvd ne radi, ali cinjenica je da nece ucitat kvarkov prazan dvd... pokusao sam i sa drugim dvd cd-eom nije ni njega ucitao..... molim vas za pomoc cim prije jer sam u jako neugodnoj situaciji radi toga trenutno.... puno hvala! p.s. nisam htio ime i prezime kao korisnicki naziv, ali posto nije pisalo niti user name: niti nick: nego ime: to sam i napisao... glupost.... Zadnje izmijenjeno od: matija skobovic. 05.10.2006. u 21:56. Razlog: glupost.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|