Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.10.2006., 21:54   #1
matija skobovic
Banned

Datum registracije: Oct 2006
snimanje na dvd

ovak radi se o prjenosnom desktop racunalu... dell inspirion 9100, konfa je 2,8ghz, gb rama, hard 60gb, ostalo nemam pojma.... problem je sljedeci: nece ucitat prazan dvd... ja ubacim vec snimljeni dvd i sve ucita ko bog, onda pokrenem nero i nece, pokrenem sonic record now, kojeg sam dobio sa pc-em, nece ni taj, onda sam probao i u win. dodat fajlove na cd, nece ni to.... przilica je i plus i minus, zadnji puta sam przio prije hm... oko pola mjeseca tak nesto.... sve je ok radilo. mjesta na hardu ima, u properties sam odabrao regiju "croatia".... stvar je u tome da neznam dali i samo pisanje na dvd ne radi, ali cinjenica je da nece ucitat kvarkov prazan dvd... pokusao sam i sa drugim dvd cd-eom nije ni njega ucitao..... molim vas za pomoc cim prije jer sam u jako neugodnoj situaciji radi toga trenutno.... puno hvala!

p.s. nisam htio ime i prezime kao korisnicki naziv, ali posto nije pisalo niti user name: niti nick: nego ime: to sam i napisao... glupost....

Zadnje izmijenjeno od: matija skobovic. 05.10.2006. u 21:56. Razlog: glupost....
matija skobovic je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno