|
![]() |
#1 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
na maxadsl sa 2 pc kako....?
e neznam dali je netko nest vec pitao ali evo preble.... mislim si uzeti maxadsl ali bi da bude pristup netu s dva PC-a. Pa sad cuo sam da pri uzimanju se moze birati koji modem i da ima u ponudi modem s 2. izlaza. Ili ak nema kako onda ...sa dva modema ili....? I zanima me kako onda to ide ako je jedan spojen dali se drugi moze spojiti (i sta onda djele brzinu ...ili?) ....?????:confused: ????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Gospodin Rak je gore u sticky-u sve objasnio! Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ako nećeš žice, uzmeš wireless router. U ova dva slučaja, oba kompa mogu na net neovisno jedan o drugome. Ako uzmeš modem sa jednim portom, morat ćeš napraviti djeljenje veze preko LAN-a. Moraš spojiti oba kompa u LAN, na onome koji je spojen sa modemom porihtaš sharing i onda možeš i sa drugoga na net. No, ako prvi komp nije upaljen, nemreš sa drugim na net.
![]() |
![]() |
#4 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Da se nebrineš puno imaš 3 opcije: 1. Ako uzimaš combo modem u zahtjevu pod napomena pišeš da obavezno želiš Kasdu jer ti onda ima 4mrežna porta, stavis je u routing mode i to je to. 2. uzmeš wlan pa automatski imaš mrežu 3. bilo koji combo modem + router iz tvoje režije
![]() |
#5 | ||
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
aha znaci jedan moze na net bez obzir adali drugi nije ili je ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|