|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
win 98 ne prepoznaje miša
to se desilo pri kraju odiseje.....dopao mi u ruke prastari komp koji ne radi mmx 200, 72mb EDO, 2.1gb disk, s3 grafa, nekakva asus pro sck.7 matična....stavim drugo napajanje proradi ali neće u win..izvadim disk s njim u ladicu check disk..ništa ne može...odmah mi bio sumnjiv..melje ko lud....pokušaji popravljanja sa raznim alatima sa Hirensa ne pomažu...ali uspijem ga podijelit i napravit particiju od 1.4gb i stavim uz mnogo muke win98..još pri stavljanju nisu radili ni miš ni tipkovnica..tek pri stavljanju usb tipkovnice sam uspio stavit win...poslije i drivere i sve radi samo miša ne prepoznaje nikako..probao sa tri..nisam imao pri ruci nijedan usb miš da probam to ću sutra...ako usb miš ne bude radio šta onda? e da bilo mo dosadno i rastavim napajanje , nađem osigurač unutra...prodrmam ga i vratim i napajanje radi normalno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi probao drugu instalaciju Windowsa?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Cujes, mozda ti ipak nisu otisli portovi. I ja sam se malo zafrkavao sa takvom konfom posljednih mjeseci. Stvar je u kompatibilnosti, niti jedan noviji (pod tim smatram zadnjih 5-6 godina) mis mi nije radio a isprobao sam ih mnogo i na kraju mi je proradio jedan koji je u to doba boi u opticaju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|