|
![]() |
#1 |
What does the scanner see
Datum registracije: May 2006
|
Final Fantasy 7 -???
Pozdrav , Evo ovako ,nabavio sam nedavno FF7 ,jer kako sam procitao i kako fanovi govore ,zakljucio sam da je to navodno najbolja igra (RPG) ikad izasla koja sadrzi sve elemente u prici od borbe ,magije ,ljubavi ...itd. Nazalost kad sam skuzio sta sam instalirao skoro sam se ispovracao kad sam vidio kakva je grafika : flyingey ... mozda je preoblem u meni jer sam prije 6 mjeseci odigrao FF X koji je tako heben sto se tice svega tako da sam popi*** za tom igrom ... E sad znam da me nista nemoze natjerati da instaliram ponovno sedmicu nakon sto sam vidio nasta to lici ,(ono sto me najvise iznerviralo su cudne komande i to sto se odmah boris znaci nemozes cekati i razmisljati zauvjek pa opalit potez nego nakon nekog vremena odmah dobijes po njonji : finger : probao namjestiti ali nista . E sad kad sam vidio ovo : http://www.youtube.com/watch?v=9Bo6zLj6BiM Rekao sam sebi "Jel to moguce" pa mi vi recite vase misljenje o svemu tome i dali ce to biti i na PC-u to REIZDANJE !
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
neka te grafika ne zamara previše to je najbolji ff ikada i baš ta brzina i je jedna od prednosti,čudno je u početku ali kada se malo navikneš,inače FF X je jedan od rijetkih ff-a na čekanje,a grafiku,što si očekivao od igre iz 1996??? inače taj demo sam već davno vidio,ali još ništa od toga,nije ps3 ni na pomolu,samo odgađaju,a kamoli ff 7 novi,a sqeareenix još prije mora i FF 12 završiti to već isto 2 godine odgađaju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
FF VII. Jedna od najjačih igara ikad napravljenih. Žalosno ako si osudio igru u prvih 5 minuta, pogotovo zbog grafike koja je tad bila revolucionarna. A da ne spominjem priču, zaplete, akciju i sve ostalo. Vjerojatno nisi ni Fallout 2 nikad igrao zbog "ružne" grafike. Instaliraj si bolje Quake 4 i uživaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
ehh...a ja jos uvijek zaigram daggerfall |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
What does the scanner see
Datum registracije: May 2006
|
Da ocito ja spadam u novaday's generaciju naviklu na Eye-Candy : nuts : ... Hebiga mozda se jednog dana natjeram da odigram tu sedmicu ,ali rade cu se nadati da ce ju jednog dana pnovo izdati u novom svijetlu grafulje ! Probao ja i Fallout 2 ,ali ... popizdio sam nakon nekog vremena ,previse ti zivota oduzme kad zabrijes na one misije (a jedna stvar me posebno izbezumila onaj dan - noc dir ,pa moram placat hotele ... ,a i na droksu sam se zescu bio navukao pa bi mi player cesto rikavao i gubio sve one pizdarije ) Ma recite sta hocete ali ovo je prava stvar : ![]()
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Nije to igra za tebe sinko .... Odigral ju cijelu i još nabavil kompetni walkthrough ( cca 350 A4 stranica kad se isprinta ![]() Sve u svemu - OOOGGGRROOMMNAAAA igra, meni osobno do sada ne prevaziđena u RPG žanru. Tu ubrajam i Fallout 1 i 2 - prejaka igra ![]() Inaće - to je PS1 port kojeg su slagali slijepi miševi na cracku. Završio na PS i nakon toga probao na PC - vratio se na PS ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|