|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
hamachi i zone alarm
Pretpostavljam da je vec netko ko je igrao preko hamachija imao ovaj problem. Naime neke HOST-ove jednostavno nemogu vidjeti kad mi je ukljucen zone alarm pa ga moram uvijek iskljuciti ali to mi se nikako ne sviđa. Moze li se to ikako rijesiti ili postoji neki firewall koji normalno funkcionira s hamachijem?? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
just like Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
meni sa Kerio Fw-om radi odlično a i Comode FW propušta... i vjerujem da u ZA treba pronaći servise od Hamachija i vidjeti da li su možda diseblani,,,blokirani..
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | ||||||||||
Moderator
|
Imam Hamachi i ZA i dosad nisam imao problema s igrama... ako je uredno podesen trebalo bi sve normalno radit. Mozda da probas rucno podesit access za Hamachi al mene kad je prvi put pitao da ga pustim na net to sam uradio i od onda mir.
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja isto moro gasiti kad sam igro hamachi preko za,mislimda je za warcraft trebalo isključiti za ili za emipre earth nisam baš siguran. @gremlin neke igre rade neke ne sa upaljenim za. na hamachi sajtu je kako podesiti za. http://forums.hamachi.cc/viewtopic.php?t=4132 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ja sam najnormalnije propustio hamachi na net kad se 1. put htio spojiti, ali problem je u pojedinim IP adresama koje ne zeli propustiti tako da te ljudi kad naprave igru uopce ne vidim, niti oni moju igru kada ja napravim.(radi se o DOTI) Hamachi Netowrk Interface mi je postavljen pod zonom "internet". Uglavnom da bi radilo moram spustiti Internet Zone Security na Low što znaci da je iskljucen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
just like Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
sorry, ja nisam igrao igrice preko Hm-a samo sam mrežu koristio... a inače sa ZA je meni starcraft pucao, UT imao strašan lag.... tako da sam prešao na Kerio ili Comodo fw
![]() |
#9 |
Premium
|
...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
control-panel-network connections-hamachi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ne vidim nikakav RMB - settings tamo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
znaci hamachi/advanced/ i onda oznacim "allow other netowrk users to connect throught this computer's internet connection" (kada to oznacim onda mi kaze da ce mi IP adresa biti promjenjena u onu sa local area networka i da mogu izgubiti povezanost sa ostalim kompovima u mreži...) ako to oznacim onda mi se i ono doljenje polje za oznacit pohjavi i tamo mogu oznacit "allow other netowrk useser to control or disable teh shared intternet connection". Pretpostavljam da to nesmije biti oznaceno?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
probao sam to napraviti ali kada mi je to ukljuceno hamachi mi se uopce ne zeli spojiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
ne vjerujem... to ja ne igram s frendovima vec se joinam na neki server i igram... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|