|
![]() |
#1 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
DVB-T nece radit
kupio sam neki DVB-T usb tuner. instaliro sam sve drivere za njega. softver takoder. problem NO1: je u tome sto ne nade niti jedan TV program, niti sa svojom "stock" antenom, niti sa kucnom, niti sa onom u zgradi... svasta sam pokusavao ali nije proradio. problem NO2: nece daljinski radit. http://www.pro-nets.com/eng/product....id=151&pid=108 link na proizvod.
![]() |
#2 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Koji si software dobio sa njim? Lega ima MSI Mega Sky i dobio je glupavi Presto sa njim koji nece prikazati sliku dok se ne registriras:confused:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Stock antena je preslaba, kućna (sobna ) isto. U zgradi na kabelu nemas DVB-t signal. Rijesenja, riblja kost, kogaritamska antena negdje prema sljemenu okrenut, na balkon, prozor, ak je u stanu mozda bude OK a mozda ne bude.
__________________ |
![]() |
#4 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Zagreb - Centar, kuca u dvoristu, Sljeme aristokratski blokira Bazilika Srca Isusovog (DVB-T stream "[LoLiTa]Father's_rod_of_confession.XxX" ocito jos ne postoji) te jos pokoji blok zgrada, Roadstar sobna antena za 50kn, okrenuta prema tom istom Sljemenu, kroz dva nosiva zida i ponesto zbunja, uz minimalne poteskoce (dva puta na dan, u prosjeku, trzne slika; prelijen sam da bih se igrao s time) fata sve sto se fatati treba.
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ok, tebi prodje, al večini ne. Kod mene ko da nisam ušteko antenu. mozda bi i njemu islo sa sobnom sa pojacalom. Al najsigurnije stavit obicnu antenu i najjeftinije. By the way i na prisavlju ima odasiljac, sa malesnice bi mozda i taj isao. Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Avocado
|
nije u softveru problem. softver prelijepo izgleda, vuce na MCE, probao sam sa svim antenama koje su mi dostupne: stock mala celicna koju sam dobio sa tim sranjem, kucna leptir, i ona u zgradi. nista, niti rucno upisivanje frekve ne ide. a u softveru ziher nije problem jer preko njega mogu gledat program sa analognim tunerom.
![]() |
#7 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Sa mojom karticom dolazi PowerCinema i sa njom ne mogu uhvatiti DVB-T jer imam jako slabi signal. Iako se nalazis po tvom misljenju u podrucju pokrivanja to jos uvijek ne znaci da mozes uhvatiti signal sa bilo cime. Postavi vanjsku antenu (logaritamsku-riblja kost) i usmjeri prema odasiljacu. Mozda si vec vidio moje postove o Media Portalu, kojeg koristim umjesto PC i u kojem mogu staviti da skenira samo zeljenu frekvenciju.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ja nisam mogao uhvatiti signal skroz dok nisam usmjerio riblju kost prema odasiljacu.. antena je stojala na zgradi al nije hvatala DVB-T signal dok ju nisam usmjerio... inace koristim PowerCinema i Gigabytov hybrid tuner...
![]() |
#9 |
Avocado
|
hm, ali ja ne bi htio da mi nakaradno izgleda prozor, tak i tak cu onda zamijenit za nesto drugo u ducanu... btw, softver je totalmedia 2.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|