Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.08.2006., 11:43   #1
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
PowerCom UPS + Enermax 300W

Dakle imam 3 PowerComova UPS i sada ide ono zanimljivo ... promjenio ja napajanje u jednom kompu za Enermaxa 300W. I jedan dan reko idem Self-test UPSa napraviti ... klik test a ono se sve instant pogasi. Oglasi se UPS i sve se ugasi ??? WTF ??? Reko bilo grmilo nedavno pa valjda ili krepo UPS ili umrla baterija. Upalim UPS i sada je on line samo WRT54G ... testam a ono sve radi ... dobro ... ajmo dalje ... ponovo sve popalim izvućem utičnicu iz zida opet se sve pogasi. Hm ... odem u prizemlje i probam na dualnom AMDu jel radi UPS ... sve 5. OK uzmem taj UPS i donesem ga gore, odspojim ovaj stavim ovaj opet ista stvar ??? Idem sada onaj probat što je prvi zezo. Na dualnom AMD sve radi dakle nije UPS. Jedina novi dio u cijeloj priči je Enermax 300W. Dakle glumci ove čudne storije su PowerCom Black Knight UPS 400W i Enermax 300W EG301AX-VE(G)(W) FMA
Ima netko neko logično riješenje šta tu zeza ???

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 31.08.2006., 17:24   #2
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Nego ja bi napravio sljedece premjestio bi enera u drugo kuciste i onda drugo napajanje stavio umjesto ovoga

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke