|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
PowerCom UPS + Enermax 300W
Dakle imam 3 PowerComova UPS i sada ide ono zanimljivo ... promjenio ja napajanje u jednom kompu za Enermaxa 300W. I jedan dan reko idem Self-test UPSa napraviti ... klik test a ono se sve instant pogasi. Oglasi se UPS i sve se ugasi ??? WTF ??? Reko bilo grmilo nedavno pa valjda ili krepo UPS ili umrla baterija. Upalim UPS i sada je on line samo WRT54G ... testam a ono sve radi ... dobro ... ajmo dalje ... ponovo sve popalim izvućem utičnicu iz zida opet se sve pogasi. Hm ... odem u prizemlje i probam na dualnom AMDu jel radi UPS ... sve 5. OK uzmem taj UPS i donesem ga gore, odspojim ovaj stavim ovaj opet ista stvar ??? Idem sada onaj probat što je prvi zezo. Na dualnom AMD sve radi dakle nije UPS. Jedina novi dio u cijeloj priči je Enermax 300W. Dakle glumci ove čudne storije su PowerCom Black Knight UPS 400W i Enermax 300W EG301AX-VE(G)(W) FMA Ima netko neko logično riješenje šta tu zeza ???
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Nego ja bi napravio sljedece ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|