|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Novi proc
dosad sam imao amd athlon 64 3800+ venice. Odlučio sam preč na dual core. e sad, u pocetku sam mislio ostat vjeran amd-u te uzet x2 4200+, no pročitao sam review intela core duo e6400. Ispada da je intel iapk dosta bolji. Cijena im je relativno slična. Koji uzet od ova dva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ak ćeš prelazit na intela onda ćeš trebat mjenjat ploču,proc i memoriju,a ak ćeš ostat na AMD-u onda imaš samo za proc mjenjat,sve zavisi koliko misliš para potrošit...oboje su dost dobri procesori al ono intel je bolji izbor
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Kolega Lihto je sve pojasnio - ja bih npr bolje išao na x2 i neku grafu...conroe upgrade je još dosta skup...npr najjeftinija ploča i e6300 koštaju cca 2100kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() zadovoljit ce i x2 (dobri procevi) , sve je stvar osobnog izbora |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Moje mišljenje je da je bolje uzeti Amd, nećeš potrošiti puno novaca, a imat ćeš super snažnu konfiguraciju koja će tjerati sve dugo vremena. Razlika između Amd x2 procesora i conroe procesora je dosta velika, ali ipak daleko od toga da se ne može kvalitetno igrati na Amd-u. Lako kasnije, kad se stanje malo stabilizira i cijene padnu uzmeš conroe. Kao što su i ostali rekli, ako ostaješ na Amd-u ne trebaš mjenati ništa, a ako prelaziš na Intel treba dosta toga promjeniti. Mene najviše zanima dx10, i koliko će to klati procesor.
![]() |
#6 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#7 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]()
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
"A Windows Vista Capable PC includes at least: A modern processor (at least 800MHz1). 512 MB of system memory. A graphics processor that is DirectX 9 capable." "A Windows Vista Premium Ready PC includes at least: 1 GHz 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor1. 1 GB of system memory. Support for DirectX 9 graphics with a WDDM driver, 128 MB of graphics memory (minimum)2, Pixel Shader 2.0 and 32 bits per pixel. 40 GB of hard drive capacity with 15 GB free space. DVD-ROM Drive3. Audio output capability. Internet access capability." mislim da ti ovo sve odgovara |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|