|
![]() |
#1 |
AMD user
Datum registracije: Jun 2006
|
gašenje kompa
evo, samo da pitam, ovo mi se sad prvi put dogodilo pa da znam..... dakle, sve iz siga, nista overclockano. stisnem ja fino shut down i sve se fino gasi ali sad, cujem KLIK i diskovi se ugase ali napajanje radi jos cca 5 - 10 sek i imam sliku na monitoru ono Windows is shutting down..... i tek poslije tog vremena se napajanje ugasi. Sto bi mogao biti uzrok i dali se trebam brinuti???? e, da, i to se dogadja samo ako komp radi duze vrijeme.... 6+ sati
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ventilatori na boljim napajnima još rade neko vrijeme da se ne bi napajenj pregrijalo i nešto oštetilo. Jer kad ti ugasiš kom ventilatori odmah se ugase a napajanej je još toplo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
AMD user
Datum registracije: Jun 2006
|
da, to je moguce jel logicno je da ako komp dugo dela da se napajanje jace zagrije.... ali nije mi jasno zakaj imam i sliku na monitoru i lampe u kucistu svijetle i ventovi vrte i sve radi tih 10ak sekundi jedino se diskovi gase..... ma, vjerojatno nista strasno.....
![]() |
#4 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Nije to nikakav razlog za brigu. Na takav način se gasi moj laptop i nije mu ništa ![]() A što se tiče rada ventilatora napajanja nakon gašenja kompa, u mom kompu se sve ugasi jedino ostaju raditi ventovi napajanja. BTW koje imaš napajanje?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam to i ostale gluposti imao kad sam koristio ZoneAlarm i na jednom kompu je NOD32 usporavao malo gašenje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|