Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Overclocking
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.04.2003., 23:09   #1
Zuhra
Registered User

Datum registracije: Apr 2003
Overclocking AMD 800MHz

Odlokao sam CPU (Duron 800MHz) i stavio sam 9,5 (x 100) - imam MBO K7T Pro2-A MSI - međutim procesor se nakon resetiranja kompa dize na 550MHz! Kako je to moguce i zasto? Voltazu nisam mjenjao.....dali je to neophodno i ako je na koliko je trebam staviti? Ako neko ima volje, nek mi MOLIM vas napise tocno kaj da radim..... HVALA

Zadnje izmijenjeno od: Zuhra. 27.04.2003. u 23:23.
Zuhra je offline   Reply With Quote
Staro 27.04.2003., 23:57   #2
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Re: Overclocking AMD 800MHz

Citiraj:
Originally posted by Zuhra
Odlokao sam CPU (Duron 800MHz) i stavio sam 9,5 (x 100) - imam MBO K7T Pro2-A MSI - međutim procesor se nakon resetiranja kompa dize na 550MHz! Kako je to moguce i zasto? Voltazu nisam mjenjao.....dali je to neophodno i ako je na koliko je trebam staviti? Ako neko ima volje, nek mi MOLIM vas napise tocno kaj da radim..... HVALA
zato sto sto ti nakon reseta vrati proc na neku glupu defaultnu vrijednost...nema veze s procom nego s maticnom..meni stavi na 1500xp ili tak nes a nisu bas ni slicni...
msvrtan je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 28.04.2003., 00:03   #3
Veky
...
Moj komp

Veky's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Hehe, moj bivsi 2000+, kad bi stavio fsb iznad 150, maticna bi pocela brijat da je to 2800+.
Staro 28.04.2003., 00:12   #4
matijas
Premium

matijas's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: Overclocking AMD 800MHz

Citiraj:
Originally posted by Zuhra
To mi smrdi na lose spojene L1 mostove, negdje ti je nesto u kratkom spoju i krivo ti detektira mnozitelj, cisto da budes siguran sve obrisi i ponovo precrtaj...
Staro 28.04.2003., 00:22   #5
marac
Premium

marac's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Re: Re: Overclocking AMD 800MHz

Citiraj:
Originally posted by matijas
To mi smrdi na lose spojene L1 mostove, negdje ti je nesto u kratkom spoju i krivo ti detektira mnozitelj, cisto da budes siguran sve obrisi i ponovo precrtaj...
Tako je fra Matijas!
marac je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno