|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2003
|
Problemi prilikom resetiranja
Imam problema prilikom resetiranja! Naime imam MBO MSI K7T Pro2-a i Durona 800Mhz! Prilikom resetiranja kompa (bilo softwerski ili hardwerski) komp se vise ne diže - ne dolazi ni do očitavanja memorije, a prema LED diodama stoji na "Initalizing hard drive controller" (zeleno - zeleno - crveno - crveno)! Ako ga iskljucim i ponovno ukljucim onda ga diže! Neki frendovi su mi rekli da je to zbog matične (nešto ne valja) pa vas molim da mi kažete svoje mišljenje! Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
ti si vec drugi kojem to pisem ne moras postati isti post na dvije teme!!!! vidimo mi to ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Hah pa gledaj, može ti biti da se HDD nemože zavrtjeti na vrijeme, iamo sam sličnih problema s IBM-om ( malko je stariji, ali dobro ![]() ![]() Drugo kaj mi pada na pamet je pšreslaba strujica iz napajanje, opet iz osobnog iskustav kad nahičeš svega dreka u comp slabija napajanja vole kihnut pod naporom. Treće, složi signature s konfiguracijom, da se svi lakše snađemo ![]() Kaj se tiće ove tam dvoice gelibtera koji kenjaju za duplo postanje, dobit će oni packe od moderatora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: Problemi prilikom resetiranja
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Kao što CyberLord kaže: ugasi ga pa ponovo pali(nemoj zaboravit čekat 40 sek.)!!!Možda je problem baš s HDD - om.Bilo je takvih slučajeva.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|