|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
I ja sam postao...
...noise freak.: hitthewa Jel valja šta ovaj Zalman vf900? Zamijenio bi s njim silencera 4, koji mi je preglasan, čak i na 40% ![]() To je jedino što se čuje iz kućišta, usis i ispuh su 12cm na 5V, na procu Katana na 7V. Hard je stišan sa gumicama, čuje se malo kad radi i to mi (zasad) ne smeta. I još jedno pitanje za h3lld-a. Kak si uspio clockat proc? Imam istu ploču i grafu, ali ne mogu zaključat PCI-E frekvenciju. Komp zablokira kad to napravim. Malo me frka bez toga clockat da ne s***************em grafu. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
A koju VGA imaš?!?!?Accelero X1 ti je tiši.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
E zaboravio sam napisat, x800xl. sad je gore ati silencer 4. Kakav je zalman? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ako si noise freak prva stvar koju ces napravit kad kupis vf900 je skinut onaj sljam od zalmanovog venta i nakeljit neki drugi 80 mm (AC Pro TC naprimjer) ....opcenito vf900 je odlican cooler |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Phoenix, zasto TC? Ima neki poseban razlog ili samo kao primjer?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prečupavi mod
|
Phoenix, tek sam se sad sjetio da je to onaj zatvorenog dizajna. Ja sam cijelo vrijeme mislio na AC Fan 3 TC ![]() ![]() EDIT: kako si ga ucvrstio? Jel viri izvan gabarita Zalmana tak da zauzima jos jedan PCI slot ili si ga uspio nekako ugurati unutra?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() V-modana 7900GT (1.4V) se ne buni. Nikad preko 56 stupnjeva... EDIT...evo jedna slikica...dosta van viri (meni ne smeta jer su mi ispod grafe pcie x1 slotovi, koje ne koristim)...inace ventu sam ostavio 3 kraka (koji ga drze s obrucem...znas na sto mislim) i ucvrstio ga za hladnjak jakim ljepilom ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ajd stavi sliku da vidimo kak si to učvrstio. To je onaj vent kakav dolazi na freezerima? Dal bi se mogao stavit možda 92mm? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prečupavi mod
|
UFF, to mi previse viri van, nema sanse da bi tak nesto zagurao u komp, odmah ispod grafe mi je zvucna ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
i krilca su dobila, i prsti su dobili...buduci da je ljepilo rijetko skoro ko voda, lako istjece van, a bilo je malo zastopano pri vrhu pa sam previse stisnuo... ...uglavnom...rezao sam kozu s prstiju sa skarama..i jos se izgrizo do krvi...nemas pojma kako gadan feeling dok ti je to na prstima |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Hvala Ph03n1x. Uzet ću tog zalmana, pa ako bude preglasan, zamijenit ću mu vent. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
|
|
Oglas
|
|