|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Jedan modul ne radi ali zajedno rade???
Inace su mi na ploci dva Taljenta CL2, rade u DC. Kad ubacim samo jedan modul, vindoze se zblokaju na startu, odnosno dignu se ali kad se pojavi desktop sve se zbloka? Dobijem samo onaj pjescani sat pored pointera od misa i to je sve. Nista ne mogu pokrenut ni tipkovnicom, nema reakcije. Situacija je ista i sa jednim i sa drugim modulom. Istina je da nisu potpuno identicni(jedan je 2-3-3-7, drugi 2-3-3-6) Ovo mi je ful cudno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ima onih talenata koji su musicavi malo pa triba malo eksperimetirat. A ostalo jesi testirao? Na kojim postavkama testiras jednog a na kojim dugog? a na kojim zasjedno kada radu ispravno? Sta je sa memtestom? Jesi ga vrtija? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Kad rade zajedno ja ih stavim na 2-3-3-7, zapravo tako ploca prepozna... Kad sam stavljao modul pojedinacno stavljao sam u prvi slot, tako da mi ovo nije jasno. Jedan stick je stariji od drugog(onaj sto je 2-3-3-7 je stariji), i nisu im isti prozvodjaci. Dakle, obzirom da nisu identicni, razumio bi da ne rade zajedno, ali zasebno? Hmmmm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Skonto sam sta je bio problem. Pri dizanju windoza je bio ukljucen A64 info, tj. njegove postavke, gdje uostalom za memu stoji "dual channel" ![]() Sad naravno radi... Ovdje komotno moze lock. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|