|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2002
|
Dreamweaver left-frame problem
Dreamweaver left-frame problem Napravio sam web stranicu u Dreamweaveru sa lijevim okvirom (frame) u koji sam postavio linkove. Snimio sam pravilno moju stranicu i otišao ju pogledati u Internet Eploreru i vidim da se tu ne vide zadnja dva linka u frameu ali problem je u tome što nema okomitog klizača kako bi se moglo doći i do ta dva linka. Najviše me buni to što u glavnom (centralnome) frameu (ako je homepage prevelika za tu rezoluciju) automatski se pojave vertikalni i okomiti klizači. Kako da dobijem i te klizače i za frameove. Thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
imas u toolboxu opciju scroolllable ili tako nesto...cesto je disabled umjesto enabled..nemam na ovom stroju dreamweaver ali kad dodjem doma pogledam tocno pa i javim...naravno ako do tada ne skuyis rjesenje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ne sjećam se baš točno...
ali.... mislim da to ide ono... properties od tog frejma (ne stranice u njemu, nego frame-a) i tamo postoji opcija scrollbar.... ako me sjećanje služi. davno je to bilo kad sam prešao na notepad ![]()
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Dec 2002
|
scroolbar
Da me ubiješ već pola sata tražim taj toolbox-scrollable ali nigdje ne mogu pronaći. Pomozi ko zna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Kako mene sječanje služi, imao sam takav problem. To je postavka tog dijela stranice. Treba je nekako ograničiti da bi ga vidio. Mislim da ti je sada klizač na krajnjoj desnoj strani. Tamo gdje ga ne vidiš. Fakat se ne mogu sjetiti svog prvog i (hvala Bogu) jedinog pokušaja da napravim Web stranicu sa frameovima.
![]() |
#6 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
frame src="UntitledFrame-2.htm" name="leftFrame" scrolling="NO" noresize (fale vece manje jel forum ih mrda...) tu napises yes i maknes noresize s time da to radis u glavnoj stranici gdje definiras frameove...nemres mozda iz dreamveawera ali zato sluzi notepad... nadam se da sam pomogao |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Shift+F2 otvara Frames prozorcic i tamo si moze sve namjestit |
![]() |
![]() |
|
|