|
![]() |
#1 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
microsoft update - problem
pitao sam google.com sta misli o ovom problemu, ali nisam nasao neki pametan odgovor koji bi rjesio problem... http://img425.imageshack.us/my.php?image=clipma9.jpg http://img526.imageshack.us/my.php?image=clip1pp5.jpg lastane jesam li trudan?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Događa se. Pokušaj ponovnu instalaciju zakrpi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Mislim da si trudan, ali... Neka zakrpa radi problem. Ne od ovih, vec od instaliranih. Vjerovatno si probao ponovno pokretati update? Ako ti niti tako ne prolazi, probaj se prisjetiti koji ti je update zadnji dosao. Mislim da je nedavno upao onaj od Outlook Expressa, imao sam i ja problema sa njime. Trebao sam ga skinuti, restartati i ponovno propustiti updateove. Ne mora znaciti da je taj u pitanju jer tesko je govoriti o problemima sa updateom, uvijek neki drugi radi problem, i onemogucuje instalaciju ostalih.
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Pozdrav ljudi!! Meni su se znali dešavati isti problemi, dok nisam "podemonio" i isljučio Win Update.....Sad uvijek instaliran najnovijeg "Auto Patcher-a" (izaberem one zakrpe koje mi trebaju) i nemam nikakvih problema! Još je bolje riješenje integrirati zakrpe u instalaciju Windoza i da se sve instalira auto..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Auto Patcher rjesava dosta problema, ustvari cesto ga i koristim, ali neki preferiraju plain old WinUpd. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|