|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() ovak, mislio sam da sam rijesio ovu temu ali nisam jer maticna p5w dh deluxe dolazi teka za 2 tjedna (ako dođe). a meni je dosta hitno jer nemam kompa tj samo mi maticna fali. i molim da mi pomognete koju da uzmem za ove komponente: -2xddr2 kingmax 800mhz -7600gt gs 256mb ddr3 pci-e -proc p4 630, ali kada conroe dođe onda on ide na nju(maticnu) -mora imati s-ata, i optiku, a koristiti cu ju za igre i da su super u OC CPU-a. ili mi jos ostaje opcija da se nekak strpim 2 tjedna za p5w dh deluxe. hvala unaprijed mislim da bi ovo treba biti zadnj post u vezi moji problema sa mojim kompom, hvala svima unaprijed i hvala za sve postove u kojima ste mi pomogli. ![]() Zadnje izmijenjeno od: NoBody. 01.08.2006. u 16:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
na neke od tih ploča ti neide conroe ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ponda cu ih izbrisati, moze,. vrijedi samo za one koje podrzavaju conroe ![]() hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Spiderpig
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
hvala ti Smartguy, pogledao sam i ostale maticne ali ova jedina radi s cnroe kak i treba, pa cu se za nju strpit, punoti hvala. post zatvoren ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Spiderpig
|
Citiraj:
![]() i ja sad uzimam pa sam naiša na dosta toga i samo P5WDH delux mi se sviđa ![]() Na ploči sam jednom štedio(srećom ne sebi nego frendu) i požalio sam tako da nikad više. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|