|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() Neznam kojeg da uzmem od ova 3 procesora. Možda bi bio dobar D930. Kojeg bi vi kupili i zašto ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
za što bi koristio komp? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
U potpunosti se slažem s kolegom Hammom...i sam namjeravam uzeti dotični procesor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
a jeli dobar pentium d 950 to je ipak 2x2mb (Intel Pentium D 950 BOX Dual core, 2×3.40GHz, 800MHz, 775-pin, 2×2MB), pa neci biti pre velike razlike između njega i dava naj slabija conroe-a, jedino onaj od 4mb chase koji je najjeftiniji, je jaci. ili se gadno varam |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
nasao sam game test i 950 je bio drugia a AMD Athlon64 X2 4800+ (2.4 GHz) je pobijedio ali naravno bez conroe-a. ali AMD Athlon64 X2 4800+ (2.4 GHz) kosta 5000 kn a 950 kosta 1800. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
pa mogu i pentiuma 950 isto clocnut bez beda za barem 30 % do 40% posto, ako ne i vise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Dr. Gonzo
|
@NoBody: ali zašto spammaš i čovjeku zagađuješ thread? : bonker2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
tko ima novci neka si kupi conroe-a a tko ne neka se igra sa amd-om ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pod naletima kopita zla
|
nobody....gledaj... 1. NE SPAMAJ 2. Koliko mogu zamjetiti iz tvoj profila ti imas 17.g 3. Osoba koja ima 17.g i u potpunosti je financijski ovisna nema pravo kenjati o novcu. 4. Bahatost tipa..ja imam ti nemas pa ti evo korica kruha mozes preneti na neki drugi forum jer ovo nije mjesto za to. 5. Velik dio nas radi i to radi jako lijepe poslove s jako dobrim primanjima pa ne kaki. p.s- nadam se da se razumijemo ![]() end of story no more spam..pitanje je bilo koji proc da uzme...držite se teme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Uzmi E6300. Možda je skuplji od X2 3800 ali ima najefikasniju jezgru koju "običan" čovjek može kupiti i hladniji je. U idleu se vent na stock cooleru ne vrti ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
ako već ima 939 ploču onda svakako X3800+ Kad bi iša sve prodavat previše bi tu bilo gubitka, i trebalo bi mu još puno. Tako da onda X3800+. Ali kao se ima novaca za conroe onda conroe jer je proc najbrži od svih navedenih. A ako će se overclockirati onda daleko najisplativi. Znači samo ako se ima novaca. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Dr. Gonzo
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
2 i 3. imam 18 i od neke 14 sam totalno financijski neovisan ![]() 4...podpis 5. uf sto rec....neki zive od penzije neki od sklapanja neki rade u firmi neki imaju firme ![]() ![]() nhf morao sam malo kurit ![]() @tema...a kaj kompliciras...imas s 939?ok dobio si odgovor...kaj mjenat plocu ram itd??hm ono...NE? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
sve je istina osim ovoga, mene roditelji nedaju ni kune za komp, sve zaraditi idem na preksu, stedim od izlaska gableca i zicam od dede bake strica tete...., tezak je to put da si kupis komp ![]() zelio sam reci svako voli neku stvar, neki aute, neki motore, neki muziku, neki šoping ........... a ja volim sve dati za komp ![]() zato neki put pretjeram ili zazujim na nekim temama jer neke stvari jos neznam ali ucim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Registered User
|
Evo konfiguracija koju sam si odlučio kupiti: Dfi lan party ut,nForce ultra-D Amd 64 x2 3800+ 1024 mb ddr 400 kingmax Gainward Geforce 7900 gt Maxtor 160 gb Midi tower chieftec , 450w Ocz |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Registrirani Ovisnik
Datum registracije: Apr 2006
|
Konfiguracija super izgleda, samo me jedan detalj bode u oči. Ovaj Maxtor bi ja na brzinu zamjenio jednim Hitachijem. Ne kazem ja da je Maxtor los, samo ima tendenciju otegnuti papke češće nego konkurencija. Ako bas hoces biti perfekcionist, uzmi neku memoriju sa UCCC cipovima (npr. Supertalent CL3 u Ve-milu) ali to ce imati utjecaja samo ako budes OC-ao Inace, ostatak konfe je odlican... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
podpisujem ja bi ga mozda zamjenio i samsungom...za ram stoji |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
za ušteđeno uzeo bih 2 gige rama napajanje ocz je preskup za ono što nudi - 430w tagan ili seasonic
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Na mojoj bivsoj DFI LP nf3 je isto bio ocajan zvuk... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas