|
![]() |
#1 |
Silent killer
Datum registracije: May 2006
|
![]() Namjeravam zamjeniti postojeću MB koja je AGP sa novom PCIe: goood : . E sad muči me to što imam ATI Radeon x800 GTO 256MB koja je koštala (a i košta) dosta u odnosu na PCIe varijantu. Mene zanima u čemu je kvaka?? Ono što trenutno gledam jest: a) VGA PCI-E Sapphire ATI Radeon X1600 Pro FR,, 256MB, tv-out, DVI b) VGA PCI-E Club 3D, ATI Radeon X800 RX Rage Xtreme, 256MB, tv-out, DVI Da li su navedene grafulje bolje ili ne : hitthewa ?? Hvala na odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne. X800 RX je bolja, ova druga je lošija. Iako, to lošije - primi s dosta rezerve. Zavisi od naslova do naslova. Ne misliš da je malo glupo mjenjati to što imaš za ovo što predlažeš? Jedino ako nemaš dobru ponudu za ploču i grafu, proc. Jasno ti je da moraš mjenjati to sve? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
A koju matičnu ploču imaš? To možeš izvest samo s nekom sa ULi chipsetom..npr. ASROCK DualSATA2 (ili tako nekako ![]()
![]() |
#6 |
Silent killer
|
Prsti su mi brži od pameti.....kao što sam u prvom postu naveo mijenjam MBO i VGA (a sad vidjeh da moram mijenjati i PSU jer ovo moje nema 8pinski konektor). Naime imam priliku nabaviti MSI K8N Diamond po vrlooooo povoljnoj cijeni : cheers2 pa reko zašto ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
8 pinski šta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ionak nećeš ništ profitirat ak budeš prešao na ploču sa PCI-expressom tak da dakle bolje ubodi asrocka....
![]() |
#10 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Silent killer
|
MSI K8N Diamond Plus (http://www.msi.com.tw/program/produc...il.php?UID=710). Znam i ja sam ostao paf kad sam vidio, ali osim 24-pinskog nema 4-pinski već 8!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Mislim-rade te ploče i ako uštekaš i "normalni" 4-pinski ali je bolje imati 8-pinski kako je proizvođać to i zamislio. O takvim stvarima treba razmišljati kad se kupuje novo napajanje-da li ima sve konektore koji ti mogu zatrebati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Both power connectors, JPWR1 (24 Pin) & JPWR2 (4 Pin, for CPU Power ) must be attached to this model to ensure operation of the Mainboard. Ali...wtf je ono na slici : suicide Edit: aha.. Jelc sve objasnio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
.
|
Sorry, moja greška...nisam znao, sad znam, hvala Jelc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Silent killer
|
Ma nije baš da imam novaca ali prilika je da nabavim K8N Diamond Plus po super cijeni. Osim toga ova me ploča nešto zafrkava u zadnje vrijeme kao da rikava. Osim toga ako već idem na novo idem na PCIe a ne AGP koji je polako na umoru (ili??). Stvar je u tome da ne bi htio s konja na magarca ako sam i već prisiljen na mjenjadu.....: hitthewa |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |