|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
clock?
na koliko se(uz stabilan rad 9 moze clocknuti proc iz siga???ali sa stock coolerom?da li je to moguce uraditi iz windoza,buduci da sam sa plocom dobio ai booster,pa da clockam preko mnozitelja???kolika je max temperatura za ovaj proc??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Gle, nitko ti to ne moze reci. Clocking je stvar srece i invidualno je od procesora do procesora kako ce se koji clockati. No posto se radi o 65nm Presler jezgri, do 250 FSB (3.75 GHz) bi trebao potegnuti barem. Moj ide toliko na stock naponu, dakle zagrijavanje u odnosu na defaultne postavke bi trebalo biti u rangu nekoliko stupnjeva vece. Stavi postavke 250 FSB, PCI na 33 MHz, PCI-E na 100 MHz (PCI i PCI-e lock stavi obavezno), memoriju stavi najblize vrijednosti 667 MHz i probaj zbootat, trebalo bi radit. Temperaturi nemoj dozvoliti preko nekih 65°. Naravno, ovo sve napravi u BIOS-u pa javi rezultate ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Trebalo bi bit dosta. A sto fali da ga i sad clocknes? ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|