|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Zalman CPU Cooler Fatal1ty FS-C77 (AMD/Intel)
Jel ko probo ladit DualCore s TIM ??? Eto, cijena mu 376kn, jel opravdana? Lijepo mi zgleda, 918g, skoro pa KILA ![]() I bogati, vele da ima 120mm vent?! http://www.pc-shop.hr/addprod.asp?sr...07&ID=A0701008 http://www.pc-shop.hr/proizvodi2.asp?Kat=A07
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Nikako ti ga ne preporucam! Imao sam 7700 Cu, a to je skoro isti vrag, isto 918g i mogu reci OCAJNO! Razlike izmedju 7000 Cu i 7700Cu skoro nema i hladi jako slabo jer je to samo hrga bakra bez heatpipeova... Svakako se bolje isplati 9500Cu LED ili TT Big Typhoon ili Sonic Tower ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Izgleda da Zalman jedino grafe zna hladit...
![]() |
![]() |
#5 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
ne ne gadno si se prevario Zalman zna i grafe ali i proceve ohladit,sad ti je došla nova serija Zalmana za proceve sa heatpipeovima i koliko sam čitao na internetu dobri su |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() P.S. Ove Fatal1ty brije su totalni porez na budale, NHF nekima koji i ako to vole, ali eto meni je to cisto bacanje love ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ne, brijao sam da to zbilja ladi... Al sam htio baš zato pitat...
![]() |
#9 |
zippo61_junior
|
I korisnika još ohladi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
cek hehe to te ja pitam http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.903.079 po meni bolje rijesenje od sonica..jer se nemoras igrati s kvacenjem venotva ![]() http://www.overclockercafe.com/Revie...oon/index.html enđoj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
zippo61_junior
|
Možeš da Sonic Tower ili ti u Sloveniji imaju Tuniq Tower pa vidi za to u kombinaciji sa tihim 1200mm ventom |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
Al znate kaj, ja hladim s Svojim Freezerom 7 930D 3GHz@4GHz na 43C u Idle-u... (nemam dodatnih ventilatora, previše buke ![]() Kaj brijete da će Sonic Tower ili nešto drugo bit puno bolje?
![]() |
![]() |
#14 |
zippo61_junior
|
Imaš momčino u Cool-pc-u pa pričekaj da provijerim |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
zippo61_junior
|
Ojla momak evo imaš to u Cool-PC-u evo ljink https://www.cool-pc.org/cgi-bin/b2cs...id=1329&cat=56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
edit: ok ok, čitam baš review-e gdje piše da ide na s775, pardone ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
zippo61_junior
|
Ništa ništa nego ti je mali problem kako to nabavit jer ćeš morat platit carinu i to a ja mogao preko jednog gosta Slovenca naručit i nek mi on pošalje nešto što sam ja htio za sebe ali nema veze ima vremena naručit bit će još prilika i ne piši lepo jer nismo u Srbiji molim lijepo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
daj si uzmi tajfuna..neces pogrijesiti...mislim da nitko nije požalio... na kraju ti dode na isto..jerbo..ako kupis sonica za 220kn i jos cca 80kn za posteni vent...eto ti 300kn tj.tajfuna..a s tajfonom..dobijes uuuultra tihi vent koji fakat hladi...imas 6x heat pajpova... ispod venta su ti aluminijski listici..koji..khm..hladan zrak raspršuju po ramima, chipsetu i grafi...tak dao..eto stvarno isplativ i odlican cooler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
zippo61_junior
|
Da i korisnika ohladi ![]() ![]() ![]() ![]() Bilo šta da uzmeš Tuniq Tower,Sonic Tower ili Big Typhoon ali i čak Zalmana CNPS-8000 nećeš pogriješiti jer odlično raznose toplinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Nego, 53-55Eura to ti dodje na 398,75 kn sto mislim da ne opravdava cijenu, radije uzet Sonic Tower ili ovo što si rekao, jer za 3-5C razlike, fukaš 100kn... Ne?
![]() |
![]() |
#21 |
zippo61_junior
|
Pa neznam uzmeš si onda Sonic Tower i oglancaš mi bazu pa bi nadoknadilo taj zaostatak ali to je neisplativo i kvragu koji si ti lik imaš veze joj |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
zippo61_junior
|
Ako nisi lik onda si momak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja bih ipak dao glas Sonic Toweru. Sa dobim ventom je to nenad*ebiva kombinacija, pogotovo sto ga se moze na Premijumki usmjerit kamo hoces (ispuh ili u napajanje ako ima 12cm vent).
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
zippo61_junior
|
I moj za Sonica i za Robija imam 15 godina zašto |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
zippo61_junior
|
Ja sam drugi po redu najmlađi sa foruma dok je Sniper Wolf najmlađi i on ima 13 godina |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
zippo61_junior
|
Ne kužim šta misliš:confused: |
![]() |
![]() |
|
|