|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() Stavljajuči zalmana VF900 na grafičku koja bi trebala biti vrh ponude u ovom trenutku ( 1900XTX -elita malo sutra - proizvođač Gigabyte ako nekog zanima) naišao sam u najmanju ruku na začuđujuču situaciju: na procesoru se nalazila pasta a na memoriji je trebala biti nekakva žvaka ali s iste nije skinut zaštitni film ![]() - kartica s skinutim hladnjakom na procu se još vidi pasta http://i13.photobucket.com/albums/a2...7/P1010018.jpg -memorije čiste ko da su sad iz tvornice http://i13.photobucket.com/albums/a2...7/P1010019.jpg - žvaka na originalnom hladnjaku s zaštitnim filmom gore http://i13.photobucket.com/albums/a2...7/P1010020.jpg Dobro da sam išao stavljati zalmana jer inače tko zna šta bi bilo : bonker2 Zadnje izmijenjeno od: jjd37. 08.07.2006. u 16:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() A čuj neki mali kinez koji je sastavljao stvar je bio nepažliv... Znaš ono - kraj je radnog vremena a ti bi doma... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Ma ne bum ti nikaj bilo...ne grije se ona(memorija) tako da bi mogla crkint. Uostalom zna se koja klasa (citaj elita) kupuje ove graficke i zasto ih kupuje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
"Budući da još uvijek ima dosta modemaša ili korisnika sa slabijim ISDN/DSL paketima: Kod postanja slika koristite thumbnails ili sliku stavite u zip. Ako već stavljate sliku da se odmah učitava veličina ne smije prelaziti 50k. " Eh, to piše u pravilima foruma. ![]() jjd37-editiraj to da ne moram brisati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
omg ovo do sada nisam vidio da nije skinut zastitni film ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Beskorisna bitanga...
|
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Salji im to . fuckas kineze , jednom otkaz i odmah 10 000 ih ganja to mjesto . a ti mozda profitiras . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
kaj to nisu oni termalni padovi? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
|
jesi fleks ali su to termalni padovi sa onim zastitnim folijicama na sebi ![]() ![]() ![]() daj e ae pliz posalji mejl porizvodjacu uber me zanima... i reci da bi mogli poslati neku nadoknadu za ucinjeni propust ![]()
![]() |
#12 | |
Beskorisna bitanga...
|
![]() Citiraj:
![]() I nek mu pošaju još jednu karticu kao odštetu.. ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Vjerovali ili ne ali takva je situacija sa svim karticama iz X1000 serije koje su meni prošle kroz ruke. Na nijednoj to nije skinuto, tako da ne vjerujem da je to slučajna pogreška. I to redom, od predprodukcijskih primjeraka, pa do komercijalnih kartica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
bycod
|
pa ja bi ih izpljuvao toliko jako da bi decki morali nauciti plivati... jer ovo je sramotno imho jel.
![]() |
#15 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Očito je da je to baš tako napravljeno. Ja nisam primjetio pregrijavanje memorije ni na X1800XT ni na X1900XTX.(ne govorim o stock frekvama nego o overclocku) Dakle-radi svoj posao onako kao što su u ATI-ju zamislili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
JDM
|
To se na nVidijinim karticama nikada nebi dogodilo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Kaj si ti ćorav ili nepismen??? To je tako na SVIM grafama te serije. (sa tim coolerom) Nije nikakva tvornička greška. To nije nikakva "zaštitna folija" koju je netko zaboravio skinuti.....nego je baš kako i treba biti. Bolje i to nego "žvaka" koju ćeš sj**ati prvi put kad mjenjaš pastu na GPU-u i skidaš cooler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
JDM
|
Al meni i dalje nejde u glavu kak moze FOLIJA provodit toplinu. Kaj nije onda bolje ostavit onak laganini gole memorijske kekse? Ovak se samo podize temperatura. Evo. Priznam. Nema mi logike ni 5%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
JDM
|
Citiraj:
Pa kad zrak ne struji preko memorije? Samo smeta protoku. Greska u dizajnu. Nebi bilo prvi put da se nesto takvog otkrije.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
Pa kako to (kod stock hladnjaka) struji zrak preko memorije od kuda? Iz bakrenog sinka ili (sa strane kroz pukotinu od cca 4mm)? : stoopid Ne znam bas da su "srucnjaci" tako glupi da im se omakne seriska "greska" u dizajnu.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
JDM
|
Citiraj:
Znao sam. Sigurno se to dogodilo zato sto ATI krade dizajn nVidiji. Idem pingat Thea Valicha ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
i meni je isto tako na memi, nema razlike u oc-u, pogle sig ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|