|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
koji software..?
interesira me vase iskustvo sa doobrim antivirusnim softwerom ali da zauzima malo mjesta na hardu i da radi svoj posao kak treba i bez puno galame.(norton je ok,sophos,nod i isto samo su poveci) ,ali neznam kaj bi stavil na 850mb hard sa win98se da stvar hoda(na kompu bi jedna tetica radila knjigovodstvo ,al bi si ipak i mail pogledala i malo neta -onda bu sve tanko sa prostorom,a kak zemske ne vole tehnikalije ,dobil sam instrukciju da nis ne dodajem ,nego da "nekaj"skombiniram na postojecem,jer bu uzela novi ako posao krene ) e sad bil bi vam jako zahvalan da mi prenesete dasak svog beskrajnog znanja imolim vase preporuke! ziveli! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
sophos
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
I Love AMD and nVida
Datum registracije: Feb 2003
|
slažem se s gore navedenim
|
|
|
#4 |
|
..
Datum registracije: Oct 2001
|
investiciju od 150kn u jos jedan takav disk pa onda mozes staviti bilo koji od navedenih antivirusa.. a ja koristim nav..pokazao se ok ....pa ti njega preporucam iako ti tvrdim da razmislis o ulaganju.. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
nema frke svrtane,ali tetica je striktno zahtjevala na "postojecu" konfu tak da nemrem nis ulagat ,jer je njezin komp,moj software i rukice da to poslozim--- tu je greda. inace se slazem s tobom u vezi nav jer ga i sam djiram na svom kompu zasad vodi sophos...idemo dalje! |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
ja imam northon i sve je ok
|
|
|
#8 |
|
Premium
|
shopos - jer svaki mjesec izlazi nova verzija
|
|
|
#9 | |
|
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
za smece od kompjutera FPROT je odlican koristio sam ga 1997 evo nedavno sam skinuo novu verziju i stavio je na boot cd za dos
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 | |
|
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
to,majstore!!!vidim da si shvatio poantu,(za razliku od ostalih cijenjenih kolega!!! ) jer bi htio na schrot komp staviti antivirusnu zastitu jer je "tetica" tak htjela,a ne vidim svrhe upucavat kolosalne av programe na doticni komp.prvenstveno radi RED VELICINE HARDAi iz jednostavnijeg razloga da bi isti programi deeeebelo zakocili rad proca(233 ) ha ,pa da ,ti si moderator ovdje,sve je jasnovidi se ko radi svoj posao opako seriozno! btw-FPROT sam i trazil, al se nikak nisam mogao sjetiti(senilac,senilni) kak se ono zove,ne?![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
I'm DEAD sexy!!!
Datum registracije: Sep 2002
|
Ja koristim NAV, ali ti predlažem NOD32. K.
|
|
|
#13 | |
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Premium
|
moj omiljeni AV software je naravno Linux ![]()
|
|
|
#15 | |
|
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
fala na savjetu,lafe! |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Zaštita ??? NOD32 redovno pobjeđuje u svim testovima, mjerenjima, ne znam ćemu sve ne, pronalzi poznate i nepoznate viruse ali ... vidio sam nekoliko PCa sa uredno updatanim NOD32 bazama koja su bila zaražena virusima koje bi našao i F-Prot za DOS (onaj besplatni) i to onaj iz 1999. Dakle NOD32 je puno buke, reklame za niš. I update je malo zeznuti ako nisi kupio licencirani soft, nema ono posudio od frenda instalirao i update, ne ide. Plati pa koristi F-Prot, stari DOS poznanik, radi sa diskete (ak je formatirate na 1,7 ) i besplatan je i mali ali pali. 10/10 za Win98 mašine i one starijeNAV200x - Sasvim pristojan, učinkovit i kvalitetan program. Zna gnjaviti sa pop3 ali je OK 7/10 u kombinaciji sa Firewallom je odličan produkt (to je ono internet security i dođe kao bundle uz intel ploče) McAffe 7.0x - to se koristi, ima manje updateove (1,5 Mb) u odnosu na NAV (4 Mb). Da znam može samo na automatic update ali ja ipak volim imati pack sa updateom negdje sa strane radi reinstalacije, servisa, ... (ima Firewall u sebi) shopos - Lucijane Cariću ili kako ti je već ime ... BUG reklamira kao lud jer čovjek je netko i nešto tamo. To je Rupa i šupa od antvirusa, izbjegavati:mad: Kasperski - OK, mrak i učinkovit. Bude neš od njega PC-Cillin - dolazi kao bundle uz pun kufer ploča (dakle mukte), radi, praši i pristojan ako ne i više program (ima i FireWall)
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|