|
![]() |
#1 |
ECC Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() Jedno jednostavno pitanje ... Dali katana moze na tu plocu? Mislim što se tice dimenzija. Ploca ima jos i modul za peglanje faza blizu socketa pa me i to muci. Hvala.
![]() |
#2 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Znam iz iskustva jer sam se sa tom pločom družio 3 godine do prije 2 tjedna. Po meni će ti biti problem na kojoj visini se katana počinje širiti jer na gornjoj lijevoj strani do socketa imaš jako blizu kondenzatore. Ja sam imao problema sa montiranjem Vulcano 11, ali to je bilo možda pola milimetra, a toliko se je dao kondić nagnuti bez oštećenja ili piljenja baze. Otiđi na njihove stranice i vidi dimenzije katane pa si usporedi sa pločom. Na ovo tvoje pitanje teško da će ti netko odgovoriti iz prve ruke jer je zbog skupoće ploče bila jako rijetka među korisnicima.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ECC Registered User
|
Tnx. Budem nekaj smislil valjda ... Btw. I neznas kolko je rijetka :burn: Ova moja je prije bila tvoja ![]() ![]() ![]() Piknuh i nju i mobilca prije tj. dana od ^SuperUnknown^-a ![]() Kad si se vec javio, ajd reci do kolko si ju natjero?
![]() |
#4 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Najbolje mi je radila na 11x209. Mali napon bez puno grijanja. Ako ti slučajno katana nebi mogla nasjesti dobro na socket, otpili gornji lijevi čošak. Malo pripašeš.
![]() |
![]() |
#5 |
ECC Registered User
|
![]() Evo samo kao informacija Katana SAVRSENO "ide" na plocu bez pola problema, cak i DPVRM uopce ne smeta! :burn: ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|