|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() Imam matičnu ASUS P5LD2 i program PC Probe koji sam dobio uz nju koji mjeri temperature matične i procesora te brzinu vrtnje ventilatora!problem je u tome što je matična radila tjedan dana na temp od 47 stupnjeva,zatim 3 dana na temp od 48 stupnjeva a sad radi vec na temp od 49-50,program je zbog toga poludio jer mu je granica za uzbunu bila na 47 stupnjeva a ja ju sad stalno pomičem jer matičnoj stalno raste temperatura!možda je glupo pitanje ali neznam jer to sad dobro ili nije,u svakom slučaju neka mi netko proba dati neki odgovor u vezi te temperature?!Hvala unaprijed: hello2 : CPU P4 Dual Core 2x3.0 GHz ![]() 2x512 Twinmos DDR II RAM Sapphire radeon x1800GTO,256GDDR3,VIVO,HDTV,256 bit Codegen briza midi tower+codegen atx 400 watt(smeće ali šta ćeš ![]() P.S.-kućište je odlično što se tiče hladjenja,ima rupice na svim plohama i zaštitnu mrežicu od prašine i 2 coolera na samom kućištu,tako da do toga nije! ![]()
![]() |
#2 |
Premium
|
DA,i još nešto temperatura procesora mi je na 60 stupnjeva zanima me jeli i to normalno,matična je na 50,to dvoje u komadu mislim da nije dobro?!?!ajd da cujem i vase misljenje,hvala!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
|
probat cu s pastom to jos jedino nisam ali sve ostalo sam vec isprobao,nikako da se smanji,ubija me ta temperatura,fan mi se vrti ko lud a temp 60 stupnjeva
![]() |
#7 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
vjerojatno je pasta, jer ak si dobio sve složeno, onda su ti stavili "žvakaču ![]() ak si sam stavljao onda nemoj tolko
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|