|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
amd-athlon 64 3200+
za overklokanje iz windovsa imam program clock gen svaki put kad klokam proc i ugasim komp proc se vrati na staro ima li ko kakav prijedlog za neki program u kojem se proc nece vracat na staro kad se ugasi komp??????:mad: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
to mozes rijesiti samo tako da to sve sto radis s clock genom radis u BIOSu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
pokusao ali proc je zaključan,valjda matična ne podržava OC |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
progooglaj o ploci.... i procitaj ovo: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=6829 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Proc ti je zaključan tako da ne možeš stavljati veći množitelj od 10. A tebi je važno da digneš u BIOS-u HTT, ali pazi, dižući HTT diže se i memorija i HT sabirnica. Memoriju smanjiš tako da staviš mem. djelitelj, a HT sabirnicu da joj smanjiš množitelj sa 5 na 4. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Svima puno hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
I još jedno pitanje bi se mogao otključat množitelj tih Athlona kao šta je bio slučaj na starim Athlonima |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Citiraj:
Svi imaju otključan - prema dolje... ![]() Samo FX-evi imaju i prema gore... ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
necu sve svadati ali evo ti primjer, 3000+ ima multy od x4 do x9, a ide ovako 4,4.5,5,5.5...9, 3200+ ima od x4 do x10 isto po 0.5 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Beskorisna bitanga...
|
![]() Citiraj:
Upravo tako ali iz tvog odgovora se da zalključiti - da je nepromjenjiv osim na Fx-u... : suicide A eto i sam kažeš da nije, dakle otključan je (od defaultnog) - prema dolje... ![]() I to sam i rekao... nisam li? ![]() A na FX je otključan od defaultnog i prema dolje i prema gore - jel tako? ![]() : roller : ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
e ako ces cijepidlacit dam ti svoj MSN pa cemo to napravit tamo a ne ovdje spamat na forumu. imas google i surf baby : sweating @ no one sorry na OTu ali kao sto vidis nema smisla vise. nekomu se nesto nemoze dokazati |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Beskorisna bitanga...
|
![]() Citiraj:
Btw ja sam ti samo skrenuo pažnju na nepreciznost/nepotpunost tvoje tvrdnje a ti si se krenuo zainatit da "ćeš mi pokazat" ko je tu u pravu... E pa možeš se pjenit do mile volje al si se isro jer pitanje nije bilo DALI SE MOŽE DIZATI množitelj nego dali se može tj. dali je otključan a ti si rekao - nije nego je samo FX... Bez obzira što i ja znam da je mislio na to "dali se da dignuti" trebao si eći - ne i gotovo... Jer iz toga što si napisao se može isčitat da se NEMOŽE promjenit množitelj ni jednom CPU-u osim FX-a... A to da ga staviš na tepavice nije istina i neko će možda reći to negdje drugje i ispast kreten zato jer si dao paušalan odgovor... Aj bok i uživaj...
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
e hebem mater ajd mi nadi samo jedan thred na ovom forumu na koji je netko odgovorio ovako kao ti sto se tice množitelja. jel kuzis zasto se kaze da je samo na FXu otkljucan?!?!?!?! zato jer ide iznad defoultnog, hebate pa jel to tako tesko skuzit! dok je kao sto sam rekao npr. 3200+, max mu je x10 i tu je lockan i nema mogucnosti otkljucavanja. ajd procitaj na sto sam ja odgovorio?!?! pa se upustaj u rasprave jer nisi ni procitao na sto sam odg. @ moderatorima procitao sam pravila foruma al' nakon onakovog odgovora po**zdish! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Stima?
![]() |
![]() |
#18 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Sve 5! ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|