|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Problem s mišem
Radim s mišem i odjednom samo prestane šljakat, ištekam ga iz usb utora i opet počne normalno radit. Živcira me to, neda mi se stalno okretat kućište da bi išteko miš ušteko... Dal zna neko kak to sredit? Model miša mislim da ne moram govorit jer nije ništ posebno, neki MS, al je nov, pa sumnjam je krepo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
imao isti problem s usb smartbox mišem..ali ja sam morao iskopcati mishonju te ga staviti u drugi usb port...prestao je zahebavati kad sam par puta odvalio s njim od stol..znam da je primitivno ali bio sam lud..eto... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Znao sam i ja prakticirat taj način...ovaj put moram drukčije postupat jer trenutno nemam love za drugi ak ovog polomim. Imam nastavak koji usb pretvara u ps/2 priključak pa ću ga spojit tim putem, možda onda neće srat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PC Ekspert
Datum registracije: Jan 2004
|
black
Podloga jel mozda crna ![]()
Soltek SL-K8AN-RL@A64 3000+ GeForce FX-5950 Ultra@500/950 512 MB Apacer CL3 160 GB PATA@Seagate Baracuda Asus DRW-160P Xerox XL775 LCD - 17 SUN GDM20D10 - 20 DAT - Archive Pyhton SCSI CHIEFTEC BIG TOWER DA-D1WD COOLERMASTER 550W - RS-550-ACLY UPS - Best Power Server Fortress 2KVA |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Meni su na abitici is7 kad bi sa overklokom došao do ruba stabilnosti sistema prestajali radit usb portovi, ali ta ploča je crkla tako da neznam koliko ti vrijedi ovaj info.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Podloge nemam, ide po običnom svijetlo-smeđem stolu,al sad kad sam spojio prek ps2 priključka čini se dobro, bar zasad... Šta se usb portova tiče, mislim da dobro rade, jer si prebacujem muziku na mp3 prek njih i printer je spojen na jednog tak da mislim da nije do njih... Uostalom, sad kad je ovak vruće ništa nije overclockano, sve sam vratio na default... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Meni se to dogodilo samo jednom pred 2 tjedna. Imam satelitsku skystar 2 karticu na usb-u na laptopu i idem ja ustekat misa i napise mi "USB bandwith exceeded????????????????????" ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|