|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
Reset siemensa se 555 gigaseta wlana dsl
Novi sam ovdje, a i novi mi je wlan. Ova kištra koja je došla sa tipom koji mi je to sve instalirao nikada nije proradila kako se spada a došla je prije 2 tjedna. Problem je sljedeci: Nakon nekog vremena na gigasetu se upale sve cetri lampice koje oznacavaju lan1 do lan 4 iako imam samo jedan komp spojen za zicom. Dakle bez wlana. Paljenje i gasenje uredjaja ne daje nikakve reztultate. Resetiranje kroz rupicu otraga takodjer ne daje nikakve rezultate. Iskopcavanje iz struje ne daje nikakve rezultate. Nista ne mogu poduzeti da se uredjaj prispodobi. Jedina stvar koja funkcionira je vrijeme. Nakon 8 sati uredjaj normalno radi. Tokom dana se opet zblesira. Upale se sve lan lanpice neovisno o tome što je ili nije uštekano u njega, pa sutra ujutro sve opet radi i tako vec 2 tjedna. Zvao sam sluzbu za korisnike i naravno, od velike su mi "pomoci". Da li postoji neki skriveni sistem resetiranja uredjaja? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Mislim da nema, ako ti čak i reset preko one rupice ne pomaže, probaj piknut gore noviji firmware (neznam koju verziju imaš, ali probaj sa 1.30h) Taj router ili radi bez problema ili crkava sam od sebe... Ja ti preporučujem da ga probaš zamjenit... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
Proradio je!
Hvala na odgovoru. Zvao sam mog davatelja internet pristupa koji mi je i podvalio pokvareni gigaset i eto, za 5 sati donio mi drugi. Kada sam svom davatelju internet usluge rekao u cemu je problem, uhvatio se za kosu i povikao "pa to moramo zamjeniti!!!!. I zamjeniše! Kako mogu doznati koja verzije firmware-a je na mom novo zamjenjenom gigaset-u? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kad uđeš u router, odi na status i piše ti dole firmware revision... |
![]() |
![]() |
|
|