|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Asus P2B, BIOS update problem
Dobio sam neku staru makinu za reinstalirati i trebao mi je update BIOS zbog prepoznavanje većih diskova (>32GB). Skinuo sam zadnji BIOS za Asusovih stranica za koji baš i piše da rješava taj problem, međutim, nakon updatea, makina se gasi čim se upali - za pol sekunde, sekundu - kao da odmah dobije i powef off signal. I da, flash utility je uredno javio da je update bio uspješan. Jasno, najprije sam pretražio po netu, ali nisam našao ovakav problem. Sjeća se možda itko da li je postajala neka kvaka ? Il je nepovratno zbrljan eprom ? U tom slučaju, da odmah pitam i ima li netko staru P2B ? ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Probaj još jednom "prosvjetliti" ploču sa http://www.uniflash.org/ unflashom pa onda javi ... mada sa obzirom na "godine" i kilometražu provjeri i kondenzatore po ploči u kakvom su stanju ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert
Datum registracije: Jan 2004
|
cpu
Gdje je spojen ventilator za proc , na cpu, ili na sys konektor - jer je clear cmos napravljen nakon flasha ili ?
Soltek SL-K8AN-RL@A64 3000+ GeForce FX-5950 Ultra@500/950 512 MB Apacer CL3 160 GB PATA@Seagate Baracuda Asus DRW-160P Xerox XL775 LCD - 17 SUN GDM20D10 - 20 DAT - Archive Pyhton SCSI CHIEFTEC BIG TOWER DA-D1WD COOLERMASTER 550W - RS-550-ACLY UPS - Best Power Server Fortress 2KVA |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Riješava se u drugom threadu. Samo još da kaže jel Bubba zaradio colu ili nije
|
|
Oglas
|