|
![]() |
#1 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Conroe
http://www.digit-life.com/articles2/video/conroe.html Bit će zanimljivo vidjeti cijene kad izađe na tržište, možda i kod mene uleti neki Intel (prvi put otkad imam PC, a to je nekih 12 godina : sweating ) Iako je puno vjerojatnije da ću samo ubaciti neki AMD X2 umjesto ovog 14 mjeseci starog 3000+ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo još malo: http://www.digit-life.com/articles2/...-2-13-ghz.html Bilo je i vrijeme da Intel nešto izbaci, jer su cijene AMD-a predugo visoke, kupio sam 3000+ prije 14 mjeseci za 930kn i sve do nedavno se cijena vrtila tu negdje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Mudro zboriš
__________________ |
![]() |
#6 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
bas tak seg ![]() ![]() tako kupis jednom i miran si 2godine, bar ja namjeravam biti
![]() |
#7 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Coconut necu vise da ne mislis da imam nesta protiv tebe, ali...tvoji logicki zakoni su obrnuto proporcionalni sa mojima ![]() kakve veze ima drzanje cijene sa vrijednoscu? Po toj logici, on drzi cijenu i bolji je od Intela 805D koji je jetiniji po defaultu. Drzo je cijenu jel je konkurencija bila slabija.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
istina je da ce doc do pada cijena kad dojde to cudo od proca ali ipak treba pricekat da se vidi kolika ca bit razlika u performansama i cijeni. ne vjerujem dok ne vidim koliko-toliko neovisne testove i cijene u prodaji ne u teoriji u svakom slucaju zanimljivo, pitanje je samo koliko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo kad smo već Conroe-a i cijene i preformansi... Jedan članak o tome... http://arstechnica.com/news.ars/post/20060526-6923.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Jun 2006
|
Jaooo sta Conroe dere sa onom 7900 GTX...to je neverovatno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
malo OT, Smartguy, jesi sredio MAX-icu? ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|