|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ATI Radeon X1300pro
Ok kupih ovu PCI grafu danas u linksu uz svoju nofu DFI plocu i viceka 3000+ uglavnom :P grafa je na hebenih 70C° sto je strašno..na njoj je stock cooler...ok.. imam zalmana VF700 ali on nejde na nju...khm...molim pomoc...ili ako netko za nekako staviti grafu gore..bio zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
|
e da kad sam vec tu...daj mi recite zasto mi je proc na 43 radi se o vinceku 3000+ a hladi ga TT big typhoon ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Loše postavljen kuler ili nedostatak propuha u kućištu. Nema tu puno filozofiranja.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Hamm provjeri isto za svaki slucaj jel ti dobro sjeo proc jer kao sta ti je Mljac reka nema tu puno filozofije.... Za graficku...mislim da podrzava x1300 seriju VF700 serija hladnjaka tako da ti ne bi trebalo bit problema sa tim ali ta temperatura od 70°C je previse za tvoj slucaj... : sweating |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pod naletima kopita zla
|
a pise da ide..ali care nedje..stvarno onaj back plate mi se ne slaze s nicim..stvarno s nicim ![]() stvarno ne znam sto da radim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
po meni to nisu velike temperature, pogotovo za proc- reko bi da ti je idealna..moj amd barton 2500+ radio je jedno najmanje mjesec dana na temperaturi od 75-83 (idle-load), što normalno je malo previše, no svaka temperatura do 65-70 pod opterećenjem je podnošljiva za svaki procesor bez problema(normalno što je manja to bolje).. za grafičku isto ti nisu extremne temperature - one su pravljene za podnošenje većih temperatura od procesora (neće bit problema ako radi pod opterećenjem i do 80-85 ja mislim).. no ako ti ima artfekata- vraćaj je..(provjeri sa ati tool programom) ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ovo nije Barton... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
stavi neki 80mm vent da puse po njoj ispod...ali ako baca artefakte, natrag u trgovinu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Nije vrag da BAS nece? : sweating |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pod naletima kopita zla
|
kako mislis asus? ima dfi plocu ![]() a sto se tice artifakata..pa cuj..to ti je ono...puše vjetar u cod2 tj.u pustinji..covjece to nje onak prašina..to je nekakva statična zavjesa koja se čudno kreće ![]() jos cu ubiti windoze..provjeriti cooler..pa cu vidjeti...mislim da bi mozda mogla neka nadoplata pasti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
i jesi uspio spustiti temperaturu,i kako ti se sad ponasa grafa...
![]() |
#22 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
nosi grafu na reklamaciju, ona mora raditi pasivno, jer se ne grije uopće. ja imam x1300, clockana na fekve od pro (skoro) pa radi pasivno... i nije nešto ekstra vruća. venice ti je ne puno ako je idle 43.. iako ni moj nije neki primjerak što se tiče zagrijavanja.. ali zato ide na 2.7 na default... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Hamm jesi li pogledao kakvo je stanje sa termalnom pastom? Ne bih se čudio da je ima previše/premalo ili da je loše namazana ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
dajem ruku da su istresli cijelu tubu ko i u mojem slucaju....: nono : ali se svejedno ne bi trebala tako grijat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
cija je ova x1300pro ? safirka ili msi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
jel to sa zalmanom ili na stocku?? cek, ti nisi ni pokusavao zalmana stavit, a rekao si da ti ne stane?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
.
|
Bilo sa zalmanom ili ne...temperature su ipak prevelike... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pod naletima kopita zla
|
to je sa štokom gore ![]() zalamn..e liojen sam neda mi se skidati i kopati sada..ja bi spavao..jos sam mamuran ![]() edit: i da sto se tice proca..kaj da gledam cpu diodu ili cpu temperaturu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|