|
![]() |
#1 |
HW&WLAN expert
Datum registracije: Mar 2003
|
NEC 3540 problem
nikako mi ne uspijeva snimiti dvd s spomenutom przom,ploca je qdi advance 10b i proc p3 800,384 Mb rama stavio sam zadnji bios na plocu i zadnji firmware na przu ali opet nece,nero javlja gresku no seek ..... napravi lead in i onda stane bez obzira da li se snima s diska ili direktno s drugog dvd-roma ima netko kakvu ideju sto bi moglo bit?
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ajde za početak provjeri u properties od ide channel dali ti je pržilica u pio ili dma modu, te provjeri jel na ata 66 (40 žilni) ili ata 100 kabelu(80 žilni).
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
HW&WLAN expert
Datum registracije: Mar 2003
|
ma isto je u pio modu ili u dma modu ista stvar kabel je naravno ata 10 tj,80 zilni probao sam i drugu przu istu ali se isto dogadja prza 100% ispravna jer sam njome snimio nekoliko dvd-ova na svojem kompu
HP nw8440,IBM T60 Zadnje izmijenjeno od: gonzo. 11.06.2006. u 23:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mediji? NEC zna biti dosta probirljiv i zna 'ratovati' sa no name medijima. Uzmi Verbatim ili Traxdatu i onda probaj zapržit.
![]() |
#6 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Jesi ti ikad Imal NEC-a? ja sam imal samo neca-a , al sam kod frenda vidio 2 najnovija BENQ-q, pioneer 109, jos neke lite on-e , mora da ih je bilo jos. I nikad bas nikad nismo primjetili da NEC ne voli neke medije , tj neke voli manje kao i svaka przilica, al se od svih ovih uvjek pokazao najmanje zahtjevan U ranim danima PRINCO DVD-a jedino ih je NEC przio. Od kud ti takve gluposti koje ponavljas bez veze iz posta u post? Citiraj:
__________________ |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ja NEC-a nisam imao (niti bi ga ikad stavio u svoj komp), ali su mi pričali oni koji su ga imali. I nije bio samo jedan da mi se žalio. Pa i na ovom forumu su ljudi govorili isto. Moja malenkost ima već drugog Pioneera i oboma sam izuzetno zadovoljan. OT: Mogao biš biti i malo kulturniji i ne vrijeđati druge jer nismo tu za to, nego da pomognemo drugima.
![]() |
#8 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Zato sam te to i pital, da pomognemo drugima a ne odmognrmo, i bilo je cist pristojno...
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Konkretan primjer iz prve ruke: kopiran materijal na Traxdata DVD-R 8x medij zapržen na 2(!) različite NEC pržilice sa brzinom 4x na obe na isti Trax medij (8x DVD-R) nisu uspjela pročitati 4 kompa svaki sa 2 optičke jedinice. Isti materijal kopiran na mom Pioneeru 108 na isti medij, ali zapržen brzinom 8x uspjelo je pročitati svih 8 optičkih jedinica. Dakle, neka čovjek proba. Samo medij ga košta i to ogromnih 2-3 kn. Ionako nema šta izgubiti. Ne znam šta bi još moglo biti. Možda da se napravi reinstal vindoza? Ili da se uzme neki drugi program za prženje.
![]() |
#10 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Pokušat stavit nove aspii drajvere. I stavit posljednje drajvere za ploču |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|